Keystone logo
© BIMM University
The University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

The University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

The University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

Introduksjon

Om oss

Skolen omfatter filosofi, psykologi og språkvitenskap (lingvistikk og engelsk språk). Skolen har som mål å opprettholde sitt internasjonalt anerkjente rykte for forskning og å bruke dette som et solid grunnlag for undervisning.

Det er over 100 akademiske ansatte ved skolen, og bredden av ekspertise spenner fra analytisk filosofi og studiet av engelsk språk, gjennom teoretisk og anvendt lingvistikk og eksperimentell psykologi, til kognitiv nevrovitenskap og genetisk påvirkning på menneskelig atferd.

Skolen er unik i å tilby fremragende muligheter for tverrfaglig undervisning og i banebrytende nye forskningsformer som strekker seg over tradisjonelle grenser.

Hvert år ønsker skolen velkommen til en mangfoldig blanding av over 1400 studenter og studenter fra hele verden. Skolen har veletablerte forbindelser med andre områder ved universitetet som klinisk nevrovitenskap, medisin, informatikk og Edinburgh College of Art.

Alle fagområder har aktive forbindelser med forskningsorganisasjoner utenfor universitetet og et bredt nettverk av samarbeid med en rekke universiteter rundt om i verden. Skolen tilbyr omfattende støtte for akademikere, inkludert dedikerte undervisningskontorer for under- og videreutdanning, støtteteam for forskning og kunnskapsutveksling og IT-ressursteam.

Skolen er en del av College of Arts, Humanities and Social Sciences.

Steder

  • Edinburgh

    Dugald Stewart Building, 3 Charles Street, , Edinburgh

Spørsmål