Keystone logo
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology MScR i økonomisk
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

MScR i økonomisk

Edinburgh, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8 300 / per year *

På universitetsområdet

* Heltid studier: Hjem / EU £ 8.300 per år; Oversjøisk £ 21 600 per år. Deltid studier: Hjem / EU £ 4 150 per år; Oversjøisk £ 10.800 per år. Ekstra avgifter kan gjelde.

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

MSc ved forskning i økonomisk og sosial historie gir deg muligheten til å gjennomføre en betydelig del av tilsynet med uavhengig forskning.

MSc ved forskning i økonomisk og sosial historie er rettet mot studenter som har et bestemt emne av interesse som de ønsker å utføre egen forskning.

Programmet gir strukturert forskningsopplæring, samtidig som du kan forfølge et forskningsprosjekt som du designer selv, i samråd med veiledere. Det fungerer som både en selvstendig forskningsgrad og som forberedelse til videre studier for doktorgradsstudiet.

Økonomisk og sosial historie adresserer de historiske prosessene som ligger til grunn for utviklingen av det moderne samfunn ved å benytte en rekke innsikter og tilnærminger fra samfunnsfagene, inkludert økonomi, sosiologi og sosialantropologi. Programmet fokuserer på sivilsamfunn, materiell kultur, ungdom, kjønn, kriminalitet, kino, økonomisk vekst og energipolitikk i en rekke historiske sammenhenger.

Edinburgh har en stor og fremtredende gruppe akademikere i dette forskningsområdet. Deres fagområder gir studentene et utpreget utvalg av alternativer, både når det gjelder historisk periode og verdensområder.


Programstruktur

Programmet tar sikte på å introdusere deg til uavhengig forskning. Du vil bli undersøkt gjennom kurs og en 15.000 ord avhandling.

Programmet kombinerer forelesninger, seminarer, opplæringsprogrammer og datalaboratorier. Fagene og teorien gitt i forskerutdanningen, sammen med mange av oppgavene, er utformet for å gi direkte innføring i avhandlingsarbeidet.

Du fullfører tre obligatoriske kurs (totalt 60 studiepoeng), to ferdighetskurs (totalt 40 studiepoeng) og vil velge et ytterligere valgkurs etter eget valg (20 studiepoeng) fra en rekke på tilbud, avhengig av tilgjengelighet. Du vil også arbeide for en selvstendig forsket avhandling (60 studiepoeng) på 15.000 ord.

Dette programmet inkluderer ESRC-anerkjente forskningsopplæring i forskningsdesign og metodikkfag.

Opplæring i overførbare ferdigheter er også tilgjengelig, både innen Skolen for historie, klassikere og arkeologi og gjennom Institute for Academic Development (IAD).

Undervist kurs

Du vil ta flere kurs på tvers av to semestre i undervisningen.

Dissertation

Du vil gjennomføre et uavhengig forskning som resulterer i en 15.000-ords avhandling som sendes på en tildelt dato i midten av august.


Inntakskrav

Finn ut om opptakskriteriene og nødvendige kvalifikasjoner for MSc (ved forskning) i økonomisk og sosial historie.

Gradskrav

Du vil trenge en britisk 2: 1 æresgrad, US GPA 3.4 eller en annen internasjonal tilsvarende, i et emne relatert til programmet ditt.

Relevant erfaring eller faglig eller annen kvalifikasjon vil også bli vurdert.

Veiledning om ekvivalens av internasjonale kvalifikasjoner er gitt av Edinburgh Global (se link nedenfor). Hvis du er usikker på likeverdigheten av din grad, gir Edinburgh Global informasjon etter land.

Engelskspråklige krav

Hvis du ikke kommer fra et flertall engelsktalende land som definert av britisk visum og innvandring, må du ha en av følgende kvalifikasjoner som bevis på din muntlige og skriftlige engelsk.

 • IELTS: totalt 7,0 (minst 6,0 i hver modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 100 (minst 20 i hver modul)
 • PTE (A): totalt 67 (minst 56 i hver av delene "Kommunikative ferdigheter")
 • CAE og CPE: totalt 185 (minst 169 i hver modul)
 • Trinity ISE: ISE III med et pass i alle fire komponentene

Din engelskspråklige kvalifikasjon må ikke være mer enn to år gammel ved begynnelsen av ditt studium.

Alternativt kan vi også være i stand til å akseptere en grad


Karriere

Denne graden kan danne grunnlag for mange karrieremuligheter.

Dette programmet er spesielt utviklet for studenter som forventer å gå videre til et doktorgradsprogram, men det kan også fungere som utmerket forberedelse for et bredt utvalg av karriere.

Besøk vår karriere tjeneste for råd om muligheter med en mester, gå videre til en doktorgrad, pluss jobbsøk og søknadsråd.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Master i bærekraftig utvikling
  • Madrid, Spania
 • Master in Impact Economy - Metodi e Strumenti Di Valutazione D'impatto Multidimensionale
  • Rome, Italia
 • MSc Finance (Economic Policy) (Online)
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland