Keystone logo
The University of Greenwich MA webdesign og innholdsplanlegging
The University of Greenwich

MA webdesign og innholdsplanlegging

London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17 450 / per year *

På universitetsområdet

* internasjonal heltid| hjem £11 000 per år; deltid internasjonalt £2,908 per 30 studiepoeng | hjem £1 850 per 30 studiepoeng

Introduksjon

Lær å designe, bygge og promotere nettsteder ved å bruke beste praksis-teknikker i denne omfattende mastergraden i webdesign og innholdsplanlegging.

Enten du allerede administrerer nettsteder eller ønsker å starte din egen nettbedrift, tilbyr dette kurset ferdigheter for karrierer innen webdesign og digitalt innhold. Du vil blande intellektuelle utfordringer med praktiske og tekniske ferdigheter mens du lærer å bygge nettsider på en profesjonell, moderne måte. Som en del av kurset vil du lage et live nettsted og måle suksessen.

Denne MA i webdesign og innholdsplanlegging fokuserer på de tekniske, funksjonelle og estetiske tilnærmingene til webdesign. Du vil lære om bransjens beste praksis for påslag, overholdelse, brukeropplevelse, informasjonsarkitektur, innholdsstrategi, tilgjengelighet og søkemotoroptimalisering (SEO). Dette lar deg lage og administrere nettsider som gir en god brukeropplevelse. Ferdighetene fra dette kurset er ideelle for et voksende felt med fantastiske muligheter.

Hva du bør vite om dette kurset

  • Vi er det eneste universitetet i Storbritannia som tilbyr et fulltids Master&rsquo-kurs i webdesign og innholdsplanlegging.
  • Kurset gjør det mulig for kandidater fra mange disipliner å planlegge, designe, bygge og fremme effektive nettsteder.
  • Du vil få tekniske ferdigheter, inkludert kjernefront-end- og back-end-teknologier og prinsippene for grafisk design og design for brukeropplevelse.
  • Du vil bli kjent med den voksende og raskt utviklende kunnskapsmengden innen faget webdesign.

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål