Keystone logo
The University of Greenwich MSc Computer Science
The University of Greenwich

MSc Computer Science

London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 150 / per year *

På universitetsområdet

* internasjonal heltid | hjem £11 000 per år; internasjonal deltid £3 025 per 30 studiepoeng | hjem £1 850 per 30 studiepoeng

Introduksjon

Fremme din karriere innen informatikk med denne mastergraden i informatikk. Velg mellom en rekke alternativer, inkludert cybersikkerhet, etterforskning, business intelligence og programvareutvikling.

I dette MSc Computer Science-kurset vil du studere, ansette og reflektere over prinsippene som ligger til grunn for informatikk. Du kan velge mellom en rekke alternativer, inkludert maskinlæring, datavitenskap, cybersikkerhet og etterforskning, og trådløs og mobil teknologi.

Du vil få praktisk erfaring i analyse og forståelse av problemer, systemer og strukturer gjennom casestudier. Som et resultat vil du være rustet til å håndtere de intense kravene til moderne informatikk og svare med løsninger som møter behovene til handel, industri eller forskning.

Dette programmet er akkreditert av BCS, The Chartered Institute for IT, for delvis å oppfylle det akademiske kravet for registrering som Chartered IT Professional. I tillegg har det også blitt akkreditert av BCS, The Chartered Institute for IT, på vegne av Engineering Council, for delvis å oppfylle det akademiske kravet for registrering som Chartered Engineer.

Åpent for britiske og internasjonale søknader for september og januar.

Hva du bør vite om dette kurset

  • Du vil få praktiske ferdigheter og teoretisk kunnskap for karrierer i det voksende feltet av informatikk.
  • Du kan spesialisere deg i en av to spennende veier: Datavitenskap eller nettverksteknikk.
  • University of Greenwich er en akademisk partner med The Council for Registered Ethical Security Testers (CREST).

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål