Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The University of Iowa

The University of Iowa

The University of Iowa

Introduksjon

The University of Iowa er et av USAs fremste offentlige forskningsuniversiteter.

Grunnlagt i 1847, er det statens eldste institutt for høyere utdanning og ligger ved siden av den pittoreske Iowa-elven i Iowa City.

Et medlem av Association of American Universities siden 1909 og Big Ten Conference siden 1899, The University of Iowa er hjemsted for et av de mest anerkjente akademiske medisinske sentrene i landet, samt en globalt anerkjent leder innen studier og håndverk. skriving. Iowa er kjent for fortreffelighet innen både kunst og vitenskap, og tilbyr førsteklasses bachelor-, graduate- og profesjonelle akademiske programmer i en rekke felt.

Oppdrag

Ved grunnleggelsen i 1847 ble The University of Iowa betrodd av statens lovgiver med et tredelt oppdrag med undervisning, forskning og offentlig tjeneste. I å forfølge det oppdraget i dag, gir universitetet eksepsjonell undervisning og transformative pedagogiske opplevelser som forbereder studentene på suksess og oppfyllelse i et stadig mer mangfoldig og globalt miljø; fremmer vitenskapelige og kreative bestrebelser gjennom ledende forskning og kunstnerisk produksjon; og bringer læring og oppdagelse til tjeneste for befolkningen i delstaten Iowa, nasjonen og verden, og forbedrer livene gjennom utdanning, helsevesen, kunst og kultur, og fellesskap og økonomisk vitalitet.

Syn

The University of Iowa vil være destinasjonen for førstevalget for en mangfoldig og talentfull gruppe studenter, fakulteter og ansatte, som vil lage nye kapitler med utforskning, oppdagelse, skapelse og engasjement. Sammen skal vi fremme universitetets status som et av de mest utmerkede offentlige universitetene i landet.

Kjerneverdier

Våre kjerneverdier rammer både hvem vi er og hvem vi ønsker å være som et universitetssamfunn. Når vi planlegger, setter prioriteringer og tar daglige beslutninger om hvordan vi skal utføre oppdraget vårt, styres vi av disse fem gjensidig avhengige forpliktelsene:

kreativitet

Vi oppdager nye måter å se verden på og gjøre den bedre.

Vi er dedikerte til å forfølge ny kunnskap og kunstnerisk skapelse og bruke disse oppdagelsene til å ha en transformativ innvirkning på staten vår og i våre lokale, nasjonale og globale samfunn.

Samfunnet

Vi er forpliktet til samarbeid og aktivt engasjement.

Vi verdsetter bidragene fra hver enkelt person samtidig som vi erkjenner at våre største suksesser kommer når vi jobber sammen mot kreative bidrag – ofte på tvers av disipliner og avdelinger og ofte med partnere i samfunnet.

Fortreffelighet

Vi forventer det beste av oss selv i alt vi gjør.

Vi måler oss selv etter høye standarder, respekterer høye ambisjoner og prestasjoner, og forventer at alle medlemmer av universitetssamfunnet streber etter fortreffelighet.

inkludering

Vi bekrefter og feirer all bakgrunn og identitet.

Vi oppnår fortreffelighet ved å tiltrekke og beholde en mangfoldig, talentfull befolkning av studenter, fakulteter og ansatte og bygge et innbydende og tilgjengelig miljø der enkeltpersoner føler seg verdsatt og respektert og har muligheten til å trives.

Integritet

Vi er ærlige, rettferdige, respektfulle og etiske.

Vi holder oss til den høyeste standarden for profesjonell og vitenskapelig etikk, er ansvarlige for våre beslutninger og handlinger, utøver ansvarlig forvaltning av ressursene vi er betrodd med, og behandler hverandre med ærlighet og rettferdighet.

Statistikk

 • Totalt 31 206 påmeldinger, høsten 2021
 • 23-29 mellom 50 % rekkevidde av ACT-poeng
 • 3,81 median GPA, klasse 2025

Påmelding høsten 2021

Type studentRegistrering
Undergraduate21.608
Uteksamineres6.415
Profesjonell (doktorgrad)1.886
Etterutdanning1.297
Total31.206

Påmelding etter rase/etnisitet

Rase/etnisitetAntall påmeldinger% av totalt
Afroamerikansk eller svart9713,1 %
Alaskan indianer eller amerikansk indianer540,2 %
Asiatisk amerikansk1.5194,8 %
Hispanic eller Latinx2.3497,4 %
Internasjonal2.1037,8 %
Innfødt Hawaiian eller annen stillehavsøyboer200,1 %
To eller flere løp10293,2 %
Hvit (ikke-spansktalende) eller ukjent rase23.68574,6 %
 • 18,3 % Førstegenerasjonselever
 • 1st Public School som tar opp menn og kvinner på lik linje
 • 1. skole for å offisielt støtte en LHBT-studentgruppe (i 1970)

  Steder

  • Iowa City

   Iowa City, USA

  Spørsmål