Keystone logo
The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

Introduksjon

University of Manchester har blitt rangert som det 27. beste universitetet i verden (det tredje året på rad), det åttende beste i Europa og det sjette beste i Storbritannia innen 2021 QS World University Ranking. I følge 2020 Academic Ranking of World Universities, har vi rangert som nummer fem i Storbritannia og den 36. globalt for akademisk prestisje og innovativ forskningskunnskap som inspirerer bedriftsledere. I Reuters topp 100 mest innovative universiteter i 2018 var vi topp 3 og 10 i henholdsvis Storbritannia og Europa. University of Manchester har blitt kåret til det mest målrettede universitetet av Storbritannias 100 beste arbeidsgivere i tre år på rad, ifølge The Graduate Market i 2021.

Gjennom årene har University of Manchester pleiet 25 nobelprisvinnere. To forskere som oppdaget grafen ble tildelt Nobelprisen i fysikk i 2010. Vårt uovertrufne fotavtrykk strekker seg over Manchester, Hong Kong, Dubai, Singapore, Shanghai og São Paolo i Brasil. Disse fysiske sentrene støtter studentene ved å kombinere ansikt-til-ansikt og online aktiviteter. De bidrar til å kontinuerlig vokse vårt globale nettverk av nesten 500 000 alumner i 190 land.

Alliance Manchester Business School (AMBS) ved University of Manchester ble grunnlagt i 1965 og er en av verdens ledende handelshøyskoler. AMBS er også inkludert på de beste 1% handelshøyskolene i verden som har oppnådd trippel akkreditering fra AACSB International, AMBA og EQUIS, og Financial Times rangerte vår MBA som 4. i Storbritannia, 10. i Europa og 30. globalt i 2021. Vi ble også rangert som den 7. beste handelshøyskolen i Storbritannia og 18. i Europa innen 2019-2020 Bloomberg Ranking.

Med særlig fokus på Asia, åpnet University of Manchester sitt første internasjonale senter i Hong Kong i 1992 og har tilbudt lederutdannelse i toppklasse til globale ledere i Øst -Asia, inkludert Hong Kong, Japan, Sør -Korea, Taiwan, Sør -Kina og Macau i nesten 30 år.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Causeway Bay

  33/F Lee Garden One, 33 Hysan Avenue,, , Causeway Bay

 • Seoul

  Seoul, Sør-Korea

  • Taipei

   Taipei, Taiwan

   • Tokyo

    Tokyo, Japan

    Programmer

    Spørsmål