Keystone logo
The University of Texas at San Antonio College of Sciences

The University of Texas at San Antonio College of Sciences

The University of Texas at San Antonio College of Sciences

Introduksjon

Ved tallene

  • 4.715 studenter
  • 32 graders programmer
  • 7 avdelinger
  • 286 fakultet

Vi feirer mangfold og inkludering

Vi verdsetter et innbydende miljø som oppmuntrer til en rekke stemmer. Som student ved College of Sciences vil du finne deg selv omgitt av fakultet, ansatte og medstudenter som representerer et bredt spekter av fag og bakgrunn. Vår forpliktelse til en bemyndigende utdanning inkluderer studieprogrammet ditt, studiestøttetjenester og muligheter utenfor skolen. Enten du drømmer om å gå på medisinstudiet, undervise i videregående biologi eller bli astrofysiker, vil vi skreddersy din lavere erfaring til dine karrieremål. Uansett hvem du er, er vi dedikert til din suksess.

Vi løser morgendagens problemer i dag

Forskning er en viktig del av å fremme kunnskap og utdanne studentene våre. Studenter som deltar i forskning utvikler større ferdigheter i problemløsning samt økt selvtillit og er mer konkurransedyktige kandidater. Avdelingene våre er tilpasset en rekke forskningssentre og institutter, inkludert South Texas Center for Emerging Infectious Diseases, Artificial Intelligence (AI) Institute, Brain Health Consortium og Center for Innovative Drug Discovery. Vi er også en del av UTSAs National Security Collaboration Center, et virkningsfullt økosystem fra regjeringsuniversitet og industri som er fokusert på cybersikkerhet, dataanalyse og cloud computing. Gjennom erfaringsbasert læring og banebrytende forskning hjelper vårt ekspertfakultet studenter med å bruke ferdighetene sine til å gjøre en forskjell. Lær mer om vår forskning og tilgjengelige muligheter her.

Vi er forskere i verdensklasse

Fakultetet vårt illustrerer høgskolens forpliktelse til integritet og felles beste. Forskningen deres spenner over det vitenskapelige fargespekteret, fra å oppdage nye Pathways i hjernens amygdala til å frigjøre svovelkraften i fremtidig legemiddeldesign til å studere antibiotikaresistente infeksjoner. I 2019 ble vi kåret til et toppuniversitet for naturvitenskapelig forskning, og Institutt for kjemi ble rangert først blant unge universiteter i nasjonen og 18. globalt av Nature Index. Over hele høgskolen er fakultetsmedlemmer ledere innen sine felt og internasjonalt anerkjent for sine bidrag til vitenskap.

Vi endrer og redder liv

Vitenskap betyr noe. Vi gir studentene våre mulighet til å bli vitenskapelige tenkere som bidrar meningsfylt til samfunnene sine, både innen UTSA og utover. Våre laboratorier forvandler vitenskapelige funn til håndgripelige, livsforandrende løsninger som strategier for å behandle infertilitet hos overlevende hos kreft hos barn eller studier på arktisk havis for bedre å forstå og stoppe klimaendringer. Våre fokusområder inkluderer smittsomme sykdommer som lenge har plaget menneskeheten, nanoteknologi, cybersikkerhet, nevrologiske sykdommer, kunstig intelligens / maskinlæring, presisjonsterapi og smarte materialer.

Steder

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Spørsmål