Keystone logo
The University of Texas Permian Basin, College of Business

The University of Texas Permian Basin, College of Business

The University of Texas Permian Basin, College of Business

Introduksjon

Vår misjon og historie

Hvor vi har kommet fra, hvor vi skal

Vårt oppdrag

Som en regional, omfattende institusjon serverer University of Texas Permian Basin et mangfoldig samfunn av studenter fra regionen, staten og utover. Gjennom dyktighet i studentsentrert undervisning, læring, forskning og offentlig tjenesteyting, kultiverer universitetet engasjerte borgere og påvirker livene.

Historien til UT Permian Basin

Vi begynte som et eksperiment. I 1969 bestemte Texas-lovgivningen seg for å opprette et ”øvre nivå” -universitet i Odessa - det vil si et universitet som bare tok imot juniorer, seniorer og doktorgradsstudenter.

4. september 1973 åpnet universitetet for klasser. Konstruksjonen var imidlertid ikke fullført, så de 1112 elevene i den første klassen studerte i midlertidige bygninger og trailere. Det skulle ta nesten ytterligere et år før de faste anleggene til UT Permian Basin var ferdige.

Spol frem 18 år: Texas-lovgivningen bestemte seg nok en gang for å endre UTPBs bane ved å vedta en regning som gjorde skolen til en fireårig institusjon. Den første ferskingsklassen - kjent på campusloreen som Pioneer Freshmen - kom med høsten 1991.

Fra vår ydmyke, eksperimentelle begynnelse har UT Permian Basin vokst i nesten alle retninger.

Ingen skole er som UT Permian Basin. Det er kanskje derfor ingen skole har en historie som vår.

Sammen er vi Falcons.

136964_pexels-photo-2422293.jpeg

Om Permian Bassin

Der den gamle vesten møter det nye århundret

Det er ikke noe sted som Permian Basin - en vill, uberørt skjønnhet med lommer av moderne utvikling. Robust møter West Texas chic.

Vi elsker våre uendelige blå himmel, men vi vet at Vest-Texas er så mye mer enn en perfekt bilde av solnedgangen. Permian Basin er hjem til snille, hardtarbeidende, optimistiske mennesker som aldri har møtt en fremmed.

Hvis du ønsker å skape din egen fremtid, er det her du hører hjemme.

Om bassenget

Et "basseng" er en enkel geologisk betegnelse for en dukkert eller depresjon i jordoverflaten - vanligvis forårsaket av erosjon over bakken og jordskjelv dypt under. I alt dekker Permian Basin 75 000 kvadrat miles - noe som gjør det til et av de større bassengene i Nord-Amerika.

Men det er geologi. Fra lekmannens perspektiv er Permian Basin faktisk en fantastisk strekning av amerikansk land med en helt egen unik skjønnhet. Du føler at du faktisk kan se jorden møte himmelen i det fjerne.

Permian Basin har noe for enhver smak.

Odessa & Midland: Urban Country

I generasjoner har folk fra hele verden funnet veien til Vest-Texas og søker frihet, eventyr og formue i oljefeltene. Byene de bygde har vokst oppover og utover, og skapt moderne bysentre prikket over Perm-bassenget - inkludert de to som UTPB kaller hjem.

Hjem til UT Permian Basins viktigste campus, er Odessa en av de største byene i Vest-Texas. Odessa, som er en mangfoldig by med en rik historie tilbake til 1880-tallet, har gjennomgått store transformasjoner de siste to tiårene. For ikke lenge siden rangerte Forbes Magazine Odessa som en av de raskest voksende småbyene i USA.

Og bare 15 minutter unna ligger Midland. UTPBs Midland campus huser musikk- og ingeniørskolene og Center for Energy and Economic Diversification. Som hjem til tidligere presidenter tilbyr George HW Bush og George W. Bush og store globale selskaper - som Chevron og Concho - Midland og Odessa en dybde av prestisje og muligheter som få samfunn kan matche.

Sitter på toppen av fremtiden for energi

På begynnelsen av det 21. århundre virket Permian-bassenget - som en gang hadde vært kilden til enorme oljeforsyninger - å falme i betydning.

Men nye teknologier avslørte akkurat det motsatte: Det var mer petroleum fanget i bakken under Perm-bassenget enn noen kunne ha gjettet. Takket være fremskritt innen energiutforskning ble Permian Basin raskt utnevnt til den største oljereserven på planeten. Bakgården vår forventes å gi drivstoff til de amerikanske og globale økonomiene i minst de neste to tiårene.

Med denne oppdagelsen har skogen vår hatt en eksplosjon i økonomisk aktivitet. Fordi mer og mer energi hentes, har andre næringer dukket opp ved siden av det - inkludert virksomhet og finans, helsevesen, utdanning, konstruksjon, digital teknologi, transport og offentlig jobb.

Med andre ord, den siste "oljeboom" har ansporet en større "økonomisk boom" som allerede betaler stort utbytte til studentene og fagfolkene som benytter denne muligheten en gang i generasjonen.

Det akademiske hjertet i Vest-Texas

Vi skryter ikke når vi kaller UT Permian Basin "det akademiske hjertet av Vest-Texas." Men vi er helt sikkert stolte av det arbeidet vi gjør hver dag.

Fordi vi hver dag hjelper noen av verdens fineste studenter med å benytte seg av lidenskaper og planlegge deres lukrative karrierer. Vi får levere en moderne utdanning til en overkommelig pris. Og vi får til innovative måter å levere den mest komplette, mangfoldige og direkte morsomme høyskoleopplevelsen hvor som helst.

Vi håper du blir med.

136965_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkrediteringer og rangeringer

Graden din er legit.

University of Texas Permian Basin er akkreditert av Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools for å tildele baccalaureate- og mastergrader.

College of Business

 • Business Administration - Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

136966_pexels-photo-1438072.jpeg

Vår visjon

Selv om vi aldri mister synet av at det primære fokuset vårt er å betjene Permian Basin-regionen, prøver vi å fremme våre baccalaureate- og gradsstudier gjennom kontinuerlig forbedring til et nivå som studenter utenfor regionen vil se oss som et levedyktig utdanningsalternativ.

Vårt oppdrag

Oppgaven til College of Business ved University of Texas of the Permian Basin er å tilby både utdanningsprogrammer som er av høy kvalitet og utvikler seg med vår stadig skiftende økonomi; å fremme suksessen til studentene våre i deres profesjonelle karriere; å fremme vårt samfunn med lærde sin dyktighet i undervisning, intellektuelle bidrag og service; og å fremme økonomisk, energi og teknologisk utvikling i regionen vår.

akkreditering

College of Business er akkreditert av disse byråene:

 1. SACS (Southern Association of Colleges and Schools). Dette er universitetets regionale akkrediteringsorgan.
 2. AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Dette er et akkrediteringsorgan for forretningsprogrammet. Det gjelder regnskap, økonomi, ledelse, markedsføring og forretningsmasterprogrammer. Det regnes som det fremste akkrediteringsbyrået på planeten.

College of Business har et aktivt kapittel av Beta Gamma Sigma, International Honor Society. En student må være i topp 10% av ungdoms-, senior- eller hovedkursene for å være kvalifisert for induksjon. Kvalifiserte studenter blir hentet inn i Beta Gamma Sigma våren hvert studieår.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Odessa

  College of Business, University of Texas of the Permian Basin, 4901 East University, 79762, Odessa

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål