Keystone logo
Think Education Advisory Services LLP

Think Education Advisory Services LLP

Think Education Advisory Services LLP

Introduksjon

I nesten et tiår har Think Education vært ledende innen utvikling av vellykkede programmer, prosjekter og partnerskap i utdanningssektoren.

Vårt grunnleggende mål er å støtte våre kunder og samarbeidspartnere i å nå sine mål i utvalgte asiatiske markeder gjennom tilbud av tilpassede tjenester innen studenterekruttering, partnerskapsutvikling, lederutdanning og erfaringsopplæringsprogrammer. Vi har ekspertise på å utvikle strategiske allianser for våre kunder på de markedene som betyr mest for dem.

Gjennom vårt arbeid bringer vi enkeltpersoner, utdanningsinstitusjoner, stiftelser og myndigheter sammen for å oppnå felles mål og bidra til å skape ny kunnskap og erfaringer som til slutt støtter forbedring av samfunnet.

Noen av våre kunder har inkludert Rutgers University (USA), Northwestern Michigan College (USA), King's College London (Storbritannia), University of East London (Storbritannia), Felsted School (Storbritannia), Macquarie University (Australia), Institute for Strategic Leadership (Japan), Pearson Vue (India) blant andre.

Steder

  • Bengaluru

    5th Cross Road, 560096, Bengaluru

    Programmer

    Spørsmål