Keystone logo
Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Introduksjon

Presidentens budskap

Siden det ble grunnlagt i 1888, har Tiffin University med suksess trent opp studentene sine for å oppfylle liv og lederkarrierer som er merket med fortreffelighet.

Hele generasjoner av Tiffin Alumni kom med sitt bidrag til fordel for deres familier, lokalsamfunn og yrker. Tiffin University har et utmerket rykte, verdifulle akademiske programmer, nøye og kompetent personell og lærere, fremragende studenter og et varmt og vennlig miljø der studentene alltid kommer først.

Vi inviterer deg til å oppdage universitetets programmer og sørge for at tilbudet vårt er i henhold til dine forventninger. Hvis du er interessert, venter vi på at du skal besøke oss på vårt hovedkvarter i Str. Transilvaniei Nr. 6, 1. etasje, Bucuresti. Snakk med våre studenter, fakultet og ansatte og overbevis deg selv om at Tiffin er det rette stedet å fullføre studiene dine. Vi garanterer at vi vil gjøre alt i vår makt for å hjelpe deg med å nå dine pedagogiske mål.

Dr. Lillian Schumacher
President
Tiffin University

139729_pexels-photo-1438072.jpeg

Oppdrag og mål

På begge sider av havet er Tiffin Universitys oppdrag det samme: hjelpe studenter og vitenskapelig ansatte med å fullføre utdanningen deres, forberede dem på konkurransemessige vanskeligheter i virksomheten.

Ved ansvarlighet og engasjement trener Tiffin Universitys programmer opp enkeltpersoner som i betydelig grad kan bidra til velvære for familiene og lokalsamfunnene de tilhører, til utviklingen av deres karrierer, nasjoner og samfunnet som helhet.

Hovedmålet til Tiffin University i Romania, gjennom Executive EMBA-programmet, er å produsere en betydelig endring i forretningsmiljøet, dens effekt resulterer i en reell utvikling av økonomien på det rumenske markedet.

Fortreffelighet i alt du gjør – Dette er Tiffin Universitys råd til sine studenter og lærere. Den eneste virkelige måten å møte profesjonelle krav i et stadig mer konkurranseutsatt forretningsmiljø.

Akkrediteringer

Som en anerkjennelse for å fremme akademisk dyktighet på de høyeste standarder, er Tiffin University akkreditert av prestisjetunge institusjoner i USA og i Europa.

Ohio Department of Higher Education

Tiffin Universitys sittende og nettbaserte programmer er begge autorisert av Ohio Department of Higher Education.

Kommisjonen for høyere læring

Våre programmer er akkreditert av Higher Learning Commission (HLC), som er en av de seks regionale akkrediteringsorganene som er anerkjent av alle de store offentlige og private høyskolene og universitetene i Amerika.

Akkrediteringsrådet for handelshøyskoler og -programmer

ACBSP er et ledende spesialisert akkrediteringsorgan for forretningsutdanning som støtter, feirer og belønner undervisningskvalitet. De akkrediterer forretningsutdanningsprogrammer på førsteamanuensis-, baccalaureate-, master- og doktorgradsnivå over hele verden. Institusjoner med denne akkrediteringen er forpliktet til kontinuerlig forbedring, og sikrer at deres forretningsprogram vil gi studentene ferdighetene arbeidsgivere ser etter.

Status for ideell organisasjon

Tiffin University har en 501(c)(3)-status, autorisert fra Internal Revenue Service i den føderale regjeringen i USA.

Steder

  • Bucharest

    6, Transilvaniei Street, 1st Floor, , Bucharest

Programmer

    Spørsmål