Keystone logo
Tokai University

Tokai University

Tokai University

Introduksjon

TOkai University er et privat universitet etablert av Dr. Shigeyoshi Matsumae i 1942. " TOkai " fra " TOkai University" refererer til havet øst for Asia, nemlig Stillehavet, og symboliserer ønsket om å fremme en rik ånd og brede perspektiver.

TOkai University består av 7 campuser i Sapporo, Takanawa, Yoyogi, Shonan, Isehara , Shimizu og Kumamoto, som består av 19 skoler og høyskoler bestående av 75 avdelinger, hovedfag og programmer. Høgskolene tilbyr 17 programmer. Den totale studentpopulasjonen er omtrent 30.000. Den grunnleggende ånden og målene for TOkai University er å bidra til det menneskelige samfunn, å fremme aktive, talentfulle mennesker og å vekke interesse for vår jord og en følelse av ansvar for menneskehetens fremtid. TOkai Universitys utdannelsesretningslinjer begrunner disse målene ved å tilby en sunn og pålitelig måte å tenke på som grunnlag for å leve og dyrke menneskehetens rikdom.

Kjernen i slik utdanning ved TOkai University er "Foredrag om moderne sivilisasjon." Siden etableringen har TOkai University prioritert dette foredraget, basert på troen på at et universitet ikke bare skal gi kunnskap og teknologi, men også være et sted hvor rikdom av menneskehet og kreativitet hos hver enkelt dyrkes. Et nylig initiativ som vi har styrt våre krefter mot, er å fremme studentinitierte prosjekter for å pleie studentenes evne til å bruke kunnskapen de har tilegnet seg i klasserommet til forbedring av samfunnet.

Prosjektene vi har støttet, strekker seg fra etableringen av verdens raskeste TOkai " TOkai Challenger", til frivillige aktiviteter som hjelper til med gjenopprettingsarbeid i etterkant av jordskjelvet i det store øst-Japan.

TOkai University opprettholder akademiske utvekslingsavtaler med mer enn 120 universiteter / organisasjoner på ca. 40 land. Et bredt spekter av internasjonale utvekslingsaktiviteter forfølges aktivt, fra de på akademisk front som involverer studenter, forskere, felles forskningsprosjekter og utveksling av akademiske ressurser til kulturelle og atletiske utvekslinger. Det er omtrent 1130 internasjonale studenter på campus. TOkai University har seks kontorer i utlandet (Danmark, Østerrike, USA, Korea, Thailand og Russland.)

Steder

 • Shibuya City

  Shibuya City, Japan

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål