Keystone logo
Trier University

Trier University

Trier University

Introduksjon

Om oss

Trier University ble grunnlagt i 1473 og åpnet igjen i 1970 som et moderne campusuniversitet. Bygget på et høyt platå med utsikt over elven Mosel og omgitt av frodig grønn natur, sies det å være en av Tysklands vakreste campus. Fakultets- og avdelingsbygninger er forbundet med broer og gruppert rundt forumet og det sentrale biblioteket.

Trier University har et sterkt fokus på humaniora, samfunnsvitenskap og økonomi, men det styrker også jevnlig sine miljøvitenskapelige programmer. Det er seks fakulteter som til sammen dekker mer enn 30 fagområder. Mange forskningsprosjekter er tverrfaglige og innebygd i globale nettverk.

Med sine omtrent 1200 ansatte og 13 000 studenter (inkludert mer enn 11% internasjonale studenter), Trier University kontrast: ung, men tradisjonen tro; internasjonalt orientert og regionalt forankret; på den geografiske kanten av Tyskland, men i hjertet av Europa.

  • 13 000 Totalt antall studenter
  • 11 Andel internasjonale studenter

Universitetsplassering

Trier ligger i den vestlige delen av delstaten Rheinland-Pfalz i Moseldalen. Som den eldste byen i Tyskland, grunnlagt for over 2000 år siden, ble Trier en residensby for romerske keisere, så Napoleon Bonaparte vokse og falle, og er fødestedet til filosofen Karl Marx. Takket være de historiske landemerkene, Porta Nigra, Trier -katedralen og andre viktige arkitektoniske monumenter, er Tysklands eldste by et UNESCOs verdensarvliste.

I dag er Trier alt annet enn gammelt, med bybildet som en blanding av historie og moderne livsstil, ikke minst preget av et pulserende studentliv. Med barer, kafeer og et fargerikt utvalg av kulturtilbud og festivaler, er Trier en turistattraksjon med internasjonal appell og et vakkert sted for byens 110 000 innbyggere å bo. Sport og friluftsliv er utbredt på grunn av den svimlende skjønnheten i de omkringliggende elvene, naturreservatene og nasjonalparkene, og på grunn av de mange sportsklubbene og treningsstudioene.

Mens Trier er langt vest i Tyskland, er det i nærheten av Frankrike, Belgia og Luxembourg og dermed ikke i det hele tatt fjernt. Regionen har fem internasjonale flyplasser og høyfrekvente forbindelser via tog og busser. Trier University og syv andre universiteter fra quadripoint utgjør University of the Greater Region, slik at studentene kan besøke kurs i utlandet med garantert aksept.

Store bedrifter og mange mellomstore bedrifter, finanssentrene i Luxembourg og Frankfurt og flere EU-institusjoner preger økonomien i regionen, alle med tilknytning til Trier University .

Steder

  • Trier

    Universitätsring,15, 54296, Trier

Spørsmål