Keystone logo
Trier University of Applied Sciences

Trier University of Applied Sciences

Trier University of Applied Sciences

Introduksjon

Høy kvalitet i undervisningen er et avgjørende element i profilen til Trier University of Applied Sciences . Moderne studie- og undervisningsformer har som mål å sikre kandidatenes høye utdanningsnivå. Kvaliteten på undervisningen kontrolleres, forbedres og videreutvikles kontinuerlig gjennom kvalitetssikringstiltak innenfor rammen av vårt kvalitetsstyringssystem. Trier University of Applied Sciences avhengig av innovasjon og praksisorientering i utviklingen av undervisningsmetoder. Videre fremmes studentenes sosiale kompetanse av prosjekt- og teamorienterte studieformer. Forskning og utvikling ved Trier University of Applied Sciences tar sikte på praksis- og markedsorienterte resultater og tar for seg aktuelle problemstillinger i næringslivet og samfunnet.

Anvendt forskning

Trier University of Applied Sciences er forpliktet til høy ytelse og bruksorientert forskning. Takket være sin innovative styrke har den klart å nå og konsolidere sin posisjon som universitetet for anvendte vitenskaper med det høyeste beløpet av tredjepartsfinansiering i Rheinland-Pfalz.

Ved å gjøre det utmerker den seg spesielt gjennom tre fremtidsrettede forskningsområder:

 1. "Anvendt materialflytstyring"
 2. "Intelligente teknologier for bærekraftig utvikling" og
 3. "Livsvitenskap: Medisinsk og farmasøytisk teknologi og bioteknologi"

Tverrfaglige team utvikler fremtidsrettede løsninger på de sosiale utfordringene som skapes av globalisering, digitalisering av liv og arbeid, klimaendringer og tilhørende krav til bærekraftig energiproduksjon og ressursforvaltning, samt utfordringene fra et aldrende samfunn og den økte behov for et sunt og trygt liv. Spesiell betydning gis til en kombinasjon av bærekraft og innovasjon, som danner grunnlaget for denne utviklingstilnærmingen.

Regionale røtter og internasjonale nettverk

Trier University of Applied Sciences ser på seg selv som et universitet med internasjonal orientering og regionale røtter. Vi fremmer samarbeid på alle nivåer med partnere fra industri, politikk, kultur og samfunn og sikrer etterspørselen etter fagarbeidere i regionen.

Samarbeidsavtaler med mange universiteter rundt om i verden, internasjonale studieprogrammer og en livlig utveksling mellom studenter og professorer gir Trier University of Applied Sciences en særegen, internasjonal profil. I fremtiden ønsker vi å videreutvikle denne internasjonale studie-, undervisnings- og forskningskulturen samt å intensivere vår internasjonalisering.

Studentuttalelser

Campus funksjoner

Tre campuser. Ett universitet. Eksepsjonelt mangfoldig.

Med rundt 7600 studenter er Trier University of Applied Sciences det nest største universitetet for anvendt vitenskap i Rheinland-Pfalz. Et sterkt fokus på anvendelse og praksis, innovative undervisningsmetoder, og den sterke kombinasjonen av undervisning og forskning preger studiene våre.

På tre campus tilbyr vi 80-graders programmer innen økonomi, juss, miljøstudier , maskinteknikk, elektroteknikk, sivilingeniør, bygg- og forsyningsteknikk, matteknologi, informatikk, spill, terapivitenskap, arkitektur og design, dermed presentere et mangfoldig utdanningsprogram unikt i regionen.

©Trier University of Applied Sciences

Hovedcampus Schneidershof, Trier
Vår hovedcampus ligger i Trier, Tysklands eldste by, og kombinerer tradisjonelle fakulteter med moderne studieretninger. Et bredt utvalg av bachelor- og mastergrader kan oppnås på denne campus, som omfatter avdelingene for informatikk, arkitektur, virksomhet og ingeniørvitenskap og teknologi.

©Trier University of Applied Sciences

Miljøcampus Birkenfeld, Birkenfeld
Å bo, lære og jobbe på et virkelig innovativt sted: Environmental Campus Birkenfeld, som ligger i utkanten av Hunsrück nasjonalpark, tilbyr studentene tverrfaglige studiekurs i de to avdelingene Environmental Business and Law samt Environmental Planning and Technologies. «Sustainability First» går som en rød tråd gjennom all vår undervisning og forskning.

©Trier University of Applied Sciences

Campus for design og kunst, Idar-Oberstein
I Idar-Oberstein, en vugge for tysk edelstenskunst, gjennomfører studentene sine studier i en levende, tverrfaglig og interkulturell utveksling. Synergiene mellom arkitektur, design og media skaper innovative prosjekter.

©Trier University of Applied Sciences

  Alumnistatistikk

  Steder

  • Birkenfeld

   Birkenfeld, Campusallee, 55768, Germany, 55765, Birkenfeld

   • Trier

    Schneidershof, 54293 Trier, Germany, 54293, Trier

    • Idar-Oberstein

     Vollmersbachstraße 53, 55743 Idar-Oberstein, Deutschland, 55743, Idar-Oberstein

     Spørsmål