Keystone logo
Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Introduksjon

Om Tufts School of Engineering

Tufts 'ingeniørutfordringer utfordrer de tradisjonelle grensene for faglige disipliner, forskning og roller av ingeniører i vårt stadig mer sammenhengende globale samfunn. Hver dag utvikler Tufts forskere nye verktøy for å forbedre medisinsk diagnose og behandling; nye materialer for en grønnere fremtid; smartere, kraftigere datamaskiner; og innovative måter å utdanne morgendagens ingeniører på.Master- og doktorgradsprogram i seks akademiske avdelinger, samt MS i Engineering Management, tilbys gjennom Tufts Gordon Institute, gi ingeniørstudenter riktig blanding av spesialisering og tverrfaglig leting.

akademikere

Tufts graduate programmer tilbyr en eksepsjonell akademisk opplevelse, preget av nært fakultet interaksjoner som vil drive deg fra oppgradere studere til din karriere. Med en rekke programmer innen kunst og vitenskap og ingeniørvitenskap, kombinerer Tufts ressursene til en forskningsintensiv institusjon med en støttende, kollegial atmosfære.Gradprogrammer inkluderer:

 • Doktorgradsprogrammer
 • Mastergradsprogrammer
 • Sertifikatprogrammer

Graduate studenter og postdoktorale bidragsytere bidrar til å skape og distribuere kunnskap som enkeltpersoner, og som viktige medlemmer av forskerteam. Her får du muligheten til å undervise og veilede noen av de lyseste undergraduates i landet, som fungerer som nøkkelundervisning og læringspartner med fakultet.

Campus funksjoner

Studentlivet

Graduate studentliv er fylt med mange fordeler og sporadiske utfordringer. Når du forfølger din avanserte grad, vil du lære å balansere konkurrerende krav til stipend og liv utover klasserommet.På Tufts tilbyr vi mange muligheter til å bli involvert i vårt universitetssamfunn. Vi oppfordrer deg til å utforske de tilbudene du tilbyr, og å bli kunnskapsrik om fasilitetene, tjenestene og ressursene som er her for å støtte deg.

  Steder

  • Medford

   200 College Ave, Medford, MA 02155, USA, 02155, Medford

   • Somerville

    200 College Ave, Medford, 02155, Somerville

    • Medford

     College Avenue, 200, 02155, Medford

     Spørsmål