Keystone logo
Turiba University

Turiba University

Turiba University

Introduksjon

Velkommen til det største private universitetet i de baltiske statene!

Turiba University er en av de ledende private høyere utdanningsinstitusjonene i Latvia , med stabile tradisjoner og en klar visjon om et felles europeisk utdanningsrom. Turiba ble grunnlagt i 1993 og er stolt av sine mer enn 3500 studenter, 15 000 alumner, moderne forelesningssaler, bibliotek, studentcampus - herberge og store idrettshall.

Turiba University tilbyr studier innen business, turisme, kommunikasjon og IT- felt. Turiba University tilbyr også et bredt spekter av muligheter for å skaffe kunnskap og erfaring i utlandet - ERASMUS-programmer, dobbel grad og bilaterale utvekslingsprogrammer.

Universitetet er internasjonalt orientert; det er rundt 1000 internasjonale studenter fra 45 land og mange internasjonale forelesere og gjesteforelesere. Vi tilbyr et flerkulturelt og vennlig miljø for enhver kultur og ethvert individ.

Turiba har 3 fakulteter og 1 studieavdeling:

 • Bedriftsadministrasjon (veiledning for virksomhet, logistikk og kommunikasjon)
 • Internasjonal turisme
 • Datasystemer
 • Lov

Hvorfor velge studier ved Turiba University ?

 • Høykvalitets og verdensanerkjente studier ved et ledende privat universitet i de baltiske statene
 • Stipendmuligheter, ERASMUS og doble programmer
 • Praktisk orienterte studier og praksismuligheter
 • Studier i et flerkulturelt og vennlig miljø
 • Internasjonal akkreditering og verdensomspennende anerkjente grader
 • Moderne campus, komfortabelt studie og bomiljø
 • Trygt og sikkert miljø
 • Personlig tilnærming til hver student fra professorer og ansatte
 • Studier i Riga, den største byen i de baltiske statene, som er Baltikums økonomiske og kulturelle sentrum

Praktiske studier

Turiba er et praktisk orientert universitet fordi praktiske studier utgjør 60 % av studietiden, mens teori utgjør 40 %. Forelesere er feltfagfolk med bred erfaring som i tillegg til teori gir et innblikk i det aktuelle feltets verden. Du vil ha praksisplass og få arbeidserfaring under studiene hvert år på våren og sommeren. Du kan velge praksisbedrift i Latvia eller i utlandet. Studenter kan også motta ERASMUS-stipend dersom de deltar i et internship i utlandet.

Sysselsetting muligheter

Turiba University har mottatt anerkjennelse fra arbeidsgivere og er rangert blant de mest anerkjente universitetene . 99,61 % av nyutdannede er ansatt – det er den høyeste sysselsettingsgraden blant latviske universiteter; Videre jobber mer enn 80 % av universitetsstudentene under studiene.

Våre alumni jobber og studenter er praktikanter i kjente nasjonale og internasjonale selskaper og organisasjoner . Reiselivsfakultetet samarbeider, og nyutdannede jobber på Booking.com, Radisson Hotels, Accor Group Hotels og Kempinski Hotels. IT-feltstudenter er ansatt i kjente IT- og teknologiselskaper som Accenture, Tieto Latvia, Visma Enterprise og Envirotech. Kommunikasjonsalumni jobber i de mest betydningsfulle kulturorganisasjonene i Latvia, så vel som statlige og offentlige kommunikasjonsspesialister og som PR- og kommunikasjonssjefer i store nasjonale og internasjonale selskaper. Alumni fra Business Program er ansatt som administrerende direktører i forskjellige selskaper på nasjonalt nivå (for eksempel Riga International Airport, TET, Sakret og mange andre) og driver også sine egne virksomheter.

akkrediteringer

Turismeprogrammer har blitt tildelt den prestisjetunge UNWTO (United Nations World Tourism Organization) TedQual-akkreditering. Turiba University er det eneste universitetet i de baltiske statene og Nord-Europa som har denne prestisjetunge akkrediteringen.

Steder

 • Riga

  Graudu street 68

Spørsmål