Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Introduksjon

Hvorfor Turner College?

Turner College forbereder forretningsstudenter til å tilføre verdier til sine lokalsamfunn og til deres arbeidsgivere i et globalt konkurransedyktig miljø. Våre business grader programmer er faglig akkreditert av The Association til Advance Collegiate Schools of Business. Som et akkreditert medlem av AACSB internasjonalt tilbyr våre høgskoler forretningsprogrammer som oppnår sitt skille for høy kvalitet gjennom en tverrfaglig læreplan som gir studentene en bred forståelse av virksomheten og dens rolle i samfunnet.

Turner College of Business og TSYS School of Computer Science er plassert i Center for Commerce and Technology (CCT), som ligger på hovedcampus. Sammen tilbyr Turner College 8 utdannede programmer, 12 grunnskoleprogrammer og en rekke sertifiseringer. Vi er hjem for et travle utvalg av studentorganisasjoner, inkludert Accounting Club, CSU American Marketing Association, Enactus, Financial Investments Association, Forening av sertifiserte svindelundersøkere, Society for Human Resource Management (SHRM), Association of Computing Machinery (ACM) og Campus nerder. Våre organisasjoner gir muligheter til å oppnå reell erfaring, lytte til profesjonelle høyttalere og konkurrere nasjonalt.

Om oss

D. Abbott Turner College of Businesss oppdrag er å forberede elevene til å gi verdier til sine lokalsamfunn og deres arbeidsgivere, hovedsakelig lokale og regionale bedrifter. Senter for handel og teknologiSenter for handel og teknologi (CCT), lokalisert på hovedcampus, huser Turner College Dean kontor og tre faglige enheter:

Turner College of Business
 • regnskap
 • Ledelse
 • TSYS-skolen for datavitenskap.

Den totale studentinnskriften til Turner College i 2014 var 1.464, med 1259 i bachelorprogrammer og 204 i kandidatprogrammer. Den gjennomsnittlige klassestørrelsen for studenter er 33 og 27 for kandidatprogrammer. Med vår mindre gjennomsnittlige klassestørrelse, vår dedikerte fakultet og medarbeidere, og vår rimelige undervisning, kan vi være den beste kjøp i høyere utdanning i regionen. Universitets informasjon og teknologi tjenester ligger også i CCT i første etasje.

akkreditering

AACSB International accreditation

D. Abbott Turner College of Business s grad programmer er profesjonelt akkreditert gjennom The Association til Advance Collegiate Schools of Business. Som et akkreditert medlem av AACSB internasjonalt tilbyr våre høgskoler forretningsprogrammer som oppnår sitt skille for høy kvalitet gjennom en tverrfaglig læreplan som gir studentene en bred forståelse av virksomheten og dens rolle i samfunnet.

Hvorfor er AACSB-akkreditering viktig?

Som en potensiell student: Å gå på college er en stor investering. Du skal tilbringe timer å studere, skrive avhandlinger og ta eksamener. Du skal også bruke mye penger. Alt det arbeid og penger skal gi deg det du betalte for, ikke sant? Ikke alle skoler gir deg avkastning på investeringen din. AACSB-akkreditering sikrer at en skole ikke bare tar pengene dine. AACSB-akkreditert skoler må passere svært strenge kvalitetsstandarder. De har blitt bevist å gi det beste innen forretningsutdanning over hele verden. AACSB-akkreditert skoler:

 • blir anerkjent over hele verden av topp arbeidsgivere og andre universiteter.

 • har arbeidsgivere som bare ansetter sine kandidater.

 • Få mer tilgang til rekrutterere.

 • har nyutdannede som får høyere, mer konkurransedyktige lønninger.

 • si å være akkreditert forbedrer kvaliteten på deres forretningsprogrammer.

 • si å være akkreditert hjelper dem med å ansette og beholde de beste professorene og forskerne.

 • ha studenter som er mer internasjonale, har høyopplærende GPAer og sannsynligvis vil tjene høyere utdanningsnivåer.

 • er utfordrende og vil lære deg de beste ferdighetene for å gi deg en klar fordel i den virkelige verden.

Som arbeidsgiver: Arbeidsgivere vil ha gode forretningskandidater fra kvalitetsskoler. Nyutdannede de vet vil utføre på dag ett. Dette er grunnen til at det er så viktig å velge en business grad program som vil lære deg kunnskap og ferdigheter arbeidsgivere krever. Arbeidsgivere kjenner en god handelshøyskole fra en som ikke produserer kunnskapsrike kandidater. Her er fakta:

 • Mange topp globale selskaper rekrutterer bare fra AACSB-akkreditert skoler.

 • AACSB-akkreditert skoleutdannet tilbys bedre, mer konkurransedyktige lønninger.

 • Studenter på AACSB-akkreditert skoler har flere arbeidsgivere som er interessert i dem etter oppgradering.

Bedrifter har også studert forskjellene mellom ansatte som har deltatt i AACSB-akkrediterte handelshøyskoler og de som ikke har det. For eksempel fant et selskap at ansatte som ble utdannet av ikke-AACSB-akkrediterte handelshøyskoler, hadde lavere prestasjonsnivå. På grunn av dette refunderer organisasjonen nå kun undervisning fra AACSB-akkreditert handelshøyskole.

Oppdrag

Visjonerklæring

Turner College of Business

Utvide høgskolenes anerkjennelse som et kompetansesenter innen næringslivs- og informatikkutdanning.

Turner College Mission

Turner College forbereder studentene til å tilføre verdier til sine lokalsamfunn og arbeidsgivere i et globalt konkurransedyktig miljø ved å tilby høy kvalitet, relevant forretningsvirksomhet og informatikkutdanning.

Strategisk plan

Visjon, oppdrag og verdier av D. Abbott Turner College of Business gir de ledende prinsippene i vår strategiske plan. De blir typisk vurdert på en femårig syklus av høgskolens administrasjon, fakultet, studentgrupper og Bedriftsrådgivningsrådet.

Turner College of Business

Turner College mål

Mål 1: Forbedre kvaliteten og profilen til Turner College som en valgfri høgskole.

Mål 2: Øk innmeldingen og utvid programalternativer.

Mål 3: Forbedre teknologi og ressurser for instruksjons- og forskningsformål.

Mål 4: Øk interne og eksterne partnerskap.

Mål 5: Øk finansiering.

Steder

 • Columbus

  Columbus State University 4225 University Avenue Columbus, Georgia 31907, 31907, Columbus

  Spørsmål