Keystone logo
University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

Introduksjon

Den Universitetet i Asia og Stillehavet (UA og P) Er en privat, ikke-for-profit institusjon for høyere utdanning som tilbyr noen av de mest fremragende akademiske programmene i Asia. Det gir en kraftig kombinasjon av liberal utdanning og profesjonell spesialisering. Dannelsen av UA & P Studentene blir tilrettelagt av et miljø som bidrar til læring, kvalifiserte og dedikerte lærere, et overlegent forhold mellom fakultet og student, og velutstyrte fasiliteter.

Brief History

UA & P begynte i 1967 som Senter for forskning og kommunikasjon, en tenktank som utfører forskning og tilbyr avgangskurs i økonomi og ledelse. CRC startet ut lite og uklart, men utvidet gradvis sin pedagogiske virksomhet. Det ble tildelt universitetsstatus i 1995, og selv om det siden har vært kjent som Universitetet i Asia og Stillehavet, forblir oppdraget det samme: Den fulle utviklingen av alt som er menneskelig i individet.

Presidenten

UA & Ps president er Dr. Winston Conrad Padojinog. Han ble installert som fjerde universitetspresident i 2015.

Fakultetet

UA & P fakultetet består av hengiven og kompetent akademikere og industriutøvere.

Alumni

UA & P alumni skiller seg på arbeidsplassen så mye av deres arbeidsmoral og disiplin som av deres tekniske dyktighet. De påpeker at bred utdanning, faglig forberedelse og personlig formasjon de har fått som universitetsstudenter har utstyrt dem godt til arbeidsplassen.

Steder

  • Pasig

    University of Asia and the Pacific Pearl Drive, Ortigas Center , 1605 , Pasig

    Spørsmål