Keystone logo
UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

Introduksjon

Som landets flaggskipuniversitet tilbyr UAEU et bredt spekter av internasjonalt akkrediterte høyskole- og bachelorstudier gjennom sine ni høyskoler i nesten alle hoveddisipliner.

Siden oppstarten i 1976 har UAEU utviklet seg fra en undervisningsinstitutt til et omfattende universitet med større vekt på et forskningsoppdrag.

Som et forskningskrevende universitet arbeider UAEU med sine partnere i bransjen for å tilby forskningsløsninger på utfordringer nasjonen og regionen står overfor. Ni forskningssentre av strategisk betydning for landet og regionen fremmer kunnskap på kritiske områder.

I tillegg fungerer Science & Innovation Park gjennom sine virksomhetsinkubatorer som et knutepunkt for innovasjon, entreprenørskap og ledelse for å fremme overgangen av UAE-økonomien mot en kunnskapsøkonomi.

høyskoler

United Arab Emirates University har 9 separate høyskoler, i tillegg til College of Graduate Studies og University College, som er vert for et omfattende utvalg av faglige disipliner og avdelinger.

Besøk college-sidene for å lære mer.

Høgskolen

Vi er forpliktet til fortreffelighet gjennom å skape et levende læringsmiljø og tilby toppmoderne læringsfasiliteter.

College of Business and Economics

CBE er utstyrt med sitt effektive læringsmiljø, utmerkede studieplaner for å hjelpe studenter med å bygge fremtiden deres.

Høgskolen for humaniora og samfunnsvitenskap

På CHSS fremmer vi avansert vitenskapelig forskning, skaper sterke bånd til samfunnet og konsoliderer arv og samfunnstjeneste.

College of Information Technology

Høgskolen vår er et ideelt sted som pleier personlig, intellektuell og teknisk vekst, og vi er stolte av vellykkede nyutdannede.

Engineering College

College of Engineering tilbyr utmerkede, internasjonalt repeterbare programmer, og streber etter å oppnå bærekraft på forskjellige felt.

Høyskole utdanning

College of Education tilbyr moderne undervisningsmetoder og tilbyr programmer som oppfyller UAEs utdanningskrav for å bygge et særegent kunnskapsrike samfunn.

College of Law

College of Law har en prestisjefylt status regionalt og gir forskningsbaserte programmer for å møte UAE-samfunnets behov.

College of Food and Agriculture

CFA er opptatt av studenters suksess og tilbyr akademiske programmer som tar i bruk kritisk tenkning for å tilegne seg studenter med ferdighetene som kreves i det konkurrerende arbeidsmarkedet.

College of Science

Vi tilbyr et utmerket eksperimentbasert læringsmiljø for å forberede nyutdannede utstyrt med tekniske tekniske ferdigheter og kompetanse i tråd med internasjonale standarder.

College of Medicine and Health Sciences

Vi tilbyr et utmerket eksperimentbasert læringsmiljø for å forberede nyutdannede utstyrt med tekniske tekniske ferdigheter og kompetanse i tråd med internasjonale standarder.

College of Graduate Studies

Vi tilbyr de beste programmene og fasilitetene som hjelper studentene å oppfylle deres ambisjoner om å studere hovedfagsstudier. Vi tilbyr også ulike stipendiater for hele og deler av forskjellige programmer.

Steder

 • Abu Dhabi

  Reem Island, 8th floor of Sky Tower, , Abu Dhabi

 • Al Ain

  Sheik Khalifa Bin Zayed Street, , Al Ain

  • Dubai

   Hamdan bin Rashid Al Maktoum Center for Giftedness and Innovation, Al Beda’a, , Dubai

   Spørsmål