Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Introduksjon

Velkommen til GPS, et ekte globalt fellesskap dedikert til utvikling av kunnskap gjennom undervisning, forskning og engasjement.

Skolen er internasjonalt anerkjent for sin ekspertise på Stillehavet, Amerika og Asia, og vi søker å være hjemmet til studenter, alumner, lærde og ledere fra hele verden som verdsetter å takle globale og Stillehavsutfordringer med grundig analyse og en lidenskap for problemløsning.

Ved å utnytte vår vestkysten og UC San Diego's anerkjente programmer innen vitenskap og teknologi, utvikler GPS nye analytiske verktøy med praktiske applikasjoner, mens du trener nøye opp neste generasjon av globale ledere. Vi legger inn våre læreplaner avanserte metoder for å designe, teste, evaluere og forbedre løsninger for globale samfunn i det 21. århundre, lære om de store spørsmålene verden står overfor og forberede våre studenter til å identifisere hvilke resultater som er mer sannsynlig å jobbe. Våre alumni har tatt stilling til lederskap i bedrifter, regjeringer og ideelle organisasjoner i mer enn 80 land over hele verden.

banner_about_900X300

Hvem vi er

Vi er et ekte globalt samfunn av fakultet, ansatte, studenter og fellesskapspartnere dedikert til å fremme kunnskap gjennom utdanning og forskning - alt med et øye med å bygge et Stillehavs-samfunn. Skolen er forankret i omdømmet og suksessene til UC San Diego og University of California systemet. Vi styres av enkeltpersoner som forsøker å opprettholde et klima med rettferdighet, samarbeid og profesjonalitet som er legemliggjort i våre etiske prinsipper. Videre tror vi at mangfold, egenkapital og inkludering er essensielle ingredienser i faglig fortreffelighet.

.

Fakultet

Studentene har uovertruffen tilgang til internasjonalt anerkjente fakultet som integrerer strenge stipendier med en entusiasme for undervisning og aktivt engasjement inn og ut av klasserommet. De er ledende innen forskning som spenner fra oppløsning av borgerkrig til implikasjoner av det endrede mønsteret i internasjonal handel; Fra innenrikspolitikk til finans og virksomhet i Stillehavslandene; Og fra utenrikspolitikken til Kina til evaluering av fattigdoms-, folkehelse- og miljøprogrammer i utviklingsøkonomier. Lær mer om omfanget og dybden av deres store forskningsinteresser i dag.

banner_diversity

Forpliktelse til egenkapital, mangfold og inkludering

Egenkapital, mangfold og inkludering er definerende trekk ved skolen, UC San Diego og hele University of California systemet. De er kritiske elementer til et produktivt og innovativt miljø, og vi omfavner dem alle som kilder til styrke.

Våre forskjeller - av rase, nasjonalitet, etnisitet, kjønn, religion, seksuell orientering, kjønnsidentitet, alder, sosioøkonomisk status, evner, erfaring og mer - øker vår evne til å oppnå vår kjernemisjon for offentlig tjeneste, undervisning og forskning. Vi ønsker fakultet, ansatte og studenter velkommen fra alle bakgrunner og ønsker at alle skal føle seg respektert og verdsatt.

I tillegg har UC San Diego mange ressurser som støtter rekruttering og opprettholdelse av historisk undersjente befolkninger, dypere forståelse og utfordre misforståelser rundt mangfold, og utvikle proaktive ledere som taler for inkludering.

Studenter dedikert til inkludering

Møt to nyopprettede studentgrupper på skolen viet til inkludering. I tillegg, ledet av Stillehavsorganisasjonen for International Affairs Student (PIASO), er det flere andre regionalt og faglig fokuserte studentgrupper som beriker campusklimaet.

QuIRPS

Oppdragene til Quirps er å fremme samfunnet blant queer og non-queer medlemmer av skolen og øke bevisstheten om de unike utfordringene som lesbiske, homofile, biseksuelle, transseksuelle og queer mennesker rundt om i verden, samt faglig utvikling for queer studenter og allierte.

Kvinner går globalt

Målet med Women Going Global er å øke bevisstheten og utviklingen av kvinner i fremtidige lederskap i internasjonale faglige og akademiske verdener. Gruppen tilbyr en mulighet for studenter, fakultet, ansatte og større San Diego-fellesskap for å utveksle i diskurs som fremmer kvinners problemer på globalt nivå.

Du er velkommen til å kontakte oss direkte på telefon (858-534-5914) eller e-post ([email protected])

Steder

  • San Diego

    9500 Gilman Dr. #0519 , 92093, San Diego

    Spørsmål