Keystone logo
UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

Introduksjon

Velkommen til UCD Online, hvor du kan oppnå en globalt anerkjent kvalifikasjon gjennom fleksible online læring.

University College Dublin har vært å gi studentene den høyeste kvalitet undervisning og læring erfaring i over 150 år.

Vi tilbyr nå våre verdensklasse utdanning og kvalifikasjoner gjennom et utvalg av nettbaserte kurs.

Fleksibel online levering betyr at du kan lære on-demand og i din egen tid med all forsikring av UCD ekspertise og støtte.

UCD Online hjelper deg å utvide eksisterende kunnskap, studere for en profesjonelt anerkjent kvalifikasjon, eller få ny kompetanse til å endre karriere.

about1

Excellence in Education nett nå

UCD gjenkjenner høy etterspørsel i Irland og i utlandet for videre læring. Vi er forpliktet til å gi kvalitet utdanning og anerkjent kompetanse ved hjelp av moderne, fleksible lærings tilnærminger. Online læring er bare en av disse.

UCD Online er en ny University College Dublin tilbud basert på 150 års erfaring i å levere høy kvalitet akademisk undervisning på både lavere og høyere grads nivå. Det er et svar på økende student etterspørsel, samt rask utvikling utviklingen innen teknologi. Modne kursmateriell som er godt utviklet og testet blir nå levert på nettet ved de samme akademikere som gir sin kompetanse og støtte til studenter som går på UCD Campus.

Potensielle UCD Online studentene kan se frem til samme kvalitet fagstoff og støtte som våre campus basert studenter. Studere på nettet gir et fleksibelt alternativ for studenter som tar sikte på å oppnå en UCD grad, men er ikke posisjonert for å delta på campus på grunn av beliggenhet, arbeid, familie, eller andre begrensninger. Vår modul til Masters alternativet gjør elevene til å prøve fagområder de er interessert i med potensial til å jobbe mot en UCD lavere eller videreutdanning kvalifisering i en tidsramme som passer deres spesielle livsstil. Det er ingen forskjell mellom en UCD kvalifisering innhentet på campus eller online.

UCD Omdømme og Academic Excellence

University College Dublin (UCD) er en av Europas ledende forskningsintensive universiteter der lavere utdanning, videreutdanning mestere og PhD-utdanning, forskning, innovasjon og samfunnsengasjement danner en dynamisk kontinuum av aktivitet.

Universitetet ble etablert i 1854 av John Henry Newman som klassiske verk ideen om et universitet er en av de mest varige tekstene på verdien av høyere utdanning internasjonalt og en inspirasjonskilde for UCD nåværende pedagogiske filosofi.

I dag UCD er Irlands største universitet med nesten 30 000 studenter. Det er det mest populære reisemålet for irsk skole-avgangselever og aktivt fremmer universitet livet som en reise av faglig og personlig oppdagelse gjennom sin svært innovativ og fleksibel UCD Horizons lavere pensum.

UCD er Irlands ledende i videreutdanning med ca 7000 hovedfagsstudenter, som tilsvarer cirka 28% av UCD studentmassen, og nesten 2.000 doktorgradsstudenter. Over 50% av UCD studenter videre til høyere studier.

Rollen UCD innen irsk høyere utdanning understrekes av det faktum at UCD alene står for over 30% av internasjonale studenter, over 25% av alle hovedfagsstudenter og nesten 28% av alle doktorgrads påmeldinger over de syv irske universiteter.

UCD av tall

UCD er nasjonalt ledende innen forskningsfinansiering, tiltrekke kvalitet investeringer som har hjulpet universitetet å etablere et rykte som en førsteklasses reisemål for ledende forskere. Universitetet har etablert fire store tverrfaglige forskningstemaer som passer Irlands behov og aktuelle globale utfordringer.

UCD holder et eksternt fokus, som søker å lede og forme agendaer gjennom allianser og partnerskap med sine jevnaldrende, nasjonalt og internasjonalt.

Den internasjonale anseelse UCD har økt raskt de siste årene, og universitetet er for tiden rangert innenfor topp 1% av institusjoner verden over av Times Higher Education rangering.

UCD ligger på en vakker grønn 133 hektar campus nær Dublin sentrum, noe som gir en blanding av akademiske fasiliteter, forskningsinstitutter, biblioteker og arkivsamlinger, enterprise plass, studentbyer, og sports-og fritidsaktiviteter.

Rankings

Merk: Student tall knyttet til studieåret 2011/12

Teaching Philosophy

Du vil ikke finne et bedre sted å studere enn UCD. Vi er Irlands ledende universitet, som tilbyr et bredt utvalg av utmerkelser grader i den mest spennende miljøer; og med UCD horisonter og UCD Online har du flere valgmuligheter enn noen gang.

UCD akademikere jobber for å gi svar på de viktigste spørsmålene i vår tid

Dette er din mulighet til å bli en del av et fellesskap der nesten 30 000 studenter forfølge sine studier under veiledning av Irlands beste akademikere, hvorav mange er ledende internasjonale eksperter.

UCD akademikere jobber for å gi svar på de viktigste spørsmålene i vår tid, som strekker seg fra Irlands politiske framtid i et utvidet europeiske fellesskapet til forebygging og behandling av sykdom.

Vårt bibliotek har de ressursene du trenger for å sette læring, bokstavelig talt, på fingertuppene. Det er også omfattende e-læringsfasiliteter og elektroniske ressurser som sikrer umiddelbar tilgang til ressurser, som helst, hvor som helst. Mye av lærestoffet er nå tilgjengelig på nettet, og du vil være i stand til å få tilgang til denne og annen informasjon, samt sende og motta e-post, uansett hvor du er.

Steder

  • Ireland Online

    Student Desk, Tierney Building, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, , Ireland Online

Programmer

Spørsmål