Keystone logo
Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Introduksjon

Den ukrainske Catholic University (UCU) er en dynamisk privat utdannings- og forskningsinstitusjon trene en ny generasjon av ledere for å møte praktiske globale og lokale utfordringer gjennom høy kvalitet på opplæringen, personlig vekst og aktivt samfunnsansvar.

I 2015, det ukrainske katolske universitetet, sammen med Lviv næringslivet, Lviv IT Cluster, og ledende IT-selskaper, åpnet et nytt bachelorprogram i Computer Sciences - CS @ UCU (Computer Sciences ved UCU). CS @ UCU er det eneste programmet i Ukraina modellert på de beste skolene innen Computer Science i verden - Stanford University og University of Waterloo. Programmet ble lansert som det er et stort behov for høyt kvalifiserte IT-medarbeidere. I 2016 ble det opprettet Fakultet for Applied Sciences.

Oppgaven til Fakultet for Applied Sciences

Fakultet for Applied Sciences er et program, som danner ledere i felten, som vil bruke sin kunnskap til å påvirke nåtiden og fremtiden Ukraina og verden.

Visjon av Fakultet for Applied Sciences

Fakultet for Applied Sciences er en intellektuelt stimulerende program som utvider grensene for utdanning i informatikk og informasjonsteknologi i Ukraina. Våre fremtidige kandidater er ikke bare vellykkede ansatte på verdenskjente IT-selskaper, de er mangesidig personer som er villige til å skape nye produkter og tjenester, nye ideer og betydninger både innen informasjonsteknologi samt i andre områder av livet .

Programbeskrivelse

Fakultet for Applied Sciences er rettet mot studenter som er interessert i hardt arbeidende og selvutvikling for å få faglige ferdigheter i moderne informasjonsteknologi og informatikk som trengs for vellykket jobb plassering i dagens marked.

Programinnhold ble utviklet i samarbeid med ledende IT-selskaper i Lviv og tar hensyn til bestemmelsene i den nye loven “On Higher Education i Ukraina”, beste ukrainske og utenlandske praksis, anbefalinger fra Association for Computing Machinery (ACM), Institutt for ingeniører i Electrical Technology og Elektronikk (IEEE) (2013), så vel som den ukrainske Rådet om konkurranseevnen til industrien of Information-kommunikasjonsteknologi (2014).

Programmet er planlagt som en fire-årig program og inkluderer fag i området av profesjonelle og humaniora blokker. Blant fag for studenter er: Software Engineering; Information Assurance and Security; Programmerings språk; Parallell og Distribuert databehandling; Diskrete strukturer; Grafikk og visualisering; Menneske - maskin interaksjon; Dataanalyse; Informasjonshåndtering; Intellektuelle Systems; og Business Analysis.

For program forelesere, er det ekstremt viktig at kunnskap om informatikk og informasjonsteknologi som studentene får mens han studerte i Fakultet for Applied Sciences være nyttig. Derfor læreplanen av hver faget forutser praktiske oppgaver og case-studier som har blitt fremlagt av fagfolk som selv jobber i IT-bransjen.

Foruten læringsprosessen studenter har en mulighet til å delta på forskjellige klubber: Artificial Intelligence, robotikk, Front-end / backend, spillutvikling, 3D-modellering og algoritmisk programmering. En integrert del av læringsprosessen har også møte-ups med opinionsledere (hver uke), sommer practicums og praksisplasser på IT-selskaper og en spesiell funksjon i programmet er en økning i fremmedspråk kunnskap.

Fra og med det tredje året, er visse emner av Fakultet for Applied Sciences presenteres på engelsk. Gitt det faktum at den moderne verden er multi-polar og at innovasjoner og oppdagelser skjer på kantene, på en kollisjon mellom kulturer, språk, osv, vi legger ut i skjæringspunktet mellom mange disipliner: historien om gode ideer; kritisk tenking; akademisk skriving; og sosialt entreprenørskap.

Faglig opplæring er implementert gjennom ulike practicums og sommerjobber på partnerbedrifter og gjennom prosjektorienterte kurs direkte relatert til arbeidet i IT-bransjen. Det nære forholdet mellom UCU er Lviv Business School vil tillate interesserte studenter å få kunnskap om det grunnleggende av virksomheten, innovasjon og entreprenørskap. Programmet oppfordrer sterkt dyktige studenter til å lage sin egen fleksibel læring banen, tar hensyn til de brede tilbud av kvalitet pedagogiske produkter i det globale utdanningsmarkedet (mooc, deltakelse i praksisplasser ved utenlandske universiteter, spesialiserte sertifikat kurs av programpartnere, UCU utdanning, etc.). Programmet har gode kontakter med selskaper som IBM, Google, Twitter, EPAM, softserve, Eleks, Sigma Software, Ciklum, Gramarly, Perfectial, Romexsoft, så vel som enkeltpersoner og en rekke universiteter som Carnegie Mellon University, New York State University .

Noen av Computer Science programmene i ukrainske universiteter endrer sin læreplan tilnærminger følgende Computer Science Program ved UCU. Den første innrømmet CS @ UCU student kohort var en av de sterkeste i Ukraina. Den gjennomsnittlige Søkeren minutter ble 186,5 ute av 200 via en ekstern uavhengig evaluering. Den gjennomsnittlige poengsum i matematikk var 193/200 med 60% av studentene scoring mer enn 195/200 poeng. Den gjennomsnittlige score på den andre av innrømmet studenter på CS @ UCU-programmet er den sterkeste blant alle ukrainske universiteter med informatikk programmer.

I september 2016, åpner vi en engelskspråklig praktisk orientert masterstudiet.

Steder

 • Lviv

  17 I. Sventsitskoho str. room 212, 79011, Lviv

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål