Keystone logo
University Of Evry Val D'Essonne - UEVE

University Of Evry Val D'Essonne - UEVE

University Of Evry Val D'Essonne - UEVE

Introduksjon

University of Evry tilbyr opplæring i de fleste disipliner (unntatt helse) fra bachelor til doktorgrad. Det utvikler også yrkesfagkurs i nær tilknytning til den sosioøkonomiske verdenen, som raskt løfter den til første rangering av franske universiteter når det gjelder antall lærlingstudenter i høyere utdanning.

Fra starten setter den dette doble kravet. Den første er internasjonal i omfang: å støtte laboratoriene våre til å være på høyeste verdensnivå i sine spesialiteter mens de trener generasjoner av fremtidige forskere gjennom forskning. Den andre oversetter til handling vårt sosiale ansvar: delta i unges frigjøring gjennom høyere kvalifiseringstrening og gjøre dem til borgere og nyutdannede, klare til å integrere seg i samfunnet og den profesjonelle verden, i henhold til republikanske prinsipper.

University of Evry er fullt integrert i University of Paris-Saclay som et tilknyttet universitet. Dette universitetet forbinder også UVSQ (University of Versailles Saint-Quentin-en-Yvelines), 4 grandes écoles, Institute of High Scientific Studies og 6 nasjonale forskningsorganisasjoner. I den sørvestlige regionen Ile-de-France er formålet å bygge et intensivt forskningsuniversitet i verdensklasse (15% av forskningen i Frankrike) og styrke tilgangen til høyere utdanning for så mange mennesker som mulig. De aller fleste av våre mastergrader og hele doktorgraden vår er nå graderstemplet "Université Paris-Saclay."

Steder

  • Courcouronnes

    Boulevard François Mitterrand,23, 91000, Courcouronnes

    Spørsmål