Keystone logo
Université Francophone du Congo

Université Francophone du Congo

Université Francophone du Congo

Introduksjon

Francophone Universitetet i Kongo "UFRACO" Goma

Den Francophone Universitetet i Kongo ligger i provinsen Nord-Kivu i Goma, Den demokratiske Répulique Kongo. det beveger seg i LMD systemet.

Mutasjoner sosiale politikken afrikanske samfunn og utfordringene i horisonten for hele det afrikanske kontinentet krever at hver består stimulert og verdsatt intellektuelle debatter, de dags forslag og ideer om konfrontasjon og mest effektive . I denne irreversible vende av globaliseringen vi går inn i nå, alle folk er, i varierende grad, underlagt de samme begrensninger og muligheter og kalt, med mer eller mindre det haster, for å sette konkrete svar på konkrete utfordringer, for å bidra å formulere en universell svar på felles utfordringer.

Etter FN, Den afrikanske union i 2006 lanserte en andre tiår for utdanning, fordi utdanning er den viktigste spaken som vil gjøre Afrika til å håpe på en annen skjebne enn den som allerede er allment spådd i mange rapporter internasjonale eksperter. Afrika er syk av mangel på kunnskap og innovasjon. Kunnskapsøkonomien vil være hjertet av internasjonal politikk i de kommende tiårene.

Fremveksten av et kunnskapssamfunn i verden gir store utfordringer i høyere utdanning og forskning i Afrika, og hva er mer i Den demokratiske republikken Kongo. Universitetet oppfattet som et miljø diplom, ikke lenger den tradisjonelle monopol på produksjon av eliter. Det er i seg selv fast i de mange dysfunksjoner som hindrer den fra å være et sted for integrering i samfunnet og å stille spørsmål ved nåtiden og fremtiden. Den grunnleggende årsaken fortjener å bli uthvilt for utfordringene.

De faglige baner viser uføret er akademisk institusjon overveldet av alt ondt. Den grunnleggende ideen er å tilpasse kravene til kvalitet, modernitet og konkurransekraft som preger dagens akademiske og vitenskapelige endringer i nasjonalt og internasjonalt nivå.

Mål og målene for det franske universitetet Kongo.

Mottoet for UFRACO: "Frihet, sannhet Science" (Libertas Veritas Scientia)

emne: tog menn og kvinner kompetente og ansvarlige, i stand til å utøve sin dom for å handle deretter Trening skal være total, så komplett som mulig.

Det vil søke en lærerik og pedagogisk instruksjon. Våre finalister, utenfor den intellektuelle utstyr ervervet vil uansett hvor de går, for å demonstrere en eksemplarisk moralsk oppførsel og en kultur for livsferdigheter og etikette nevneverdig.

Den UFRACO vil bruke alle mulige midler for å nå sine mål ved å forsterke konferanser, seminarer, symposier, vitenskapelige møter. Og som et universitet pegged til Bologna-prosessen, LMD systemet, mobilitet av studenter og sine lærere med andre universiteter stuet revisjonssystem.

Steder

  • Goma

    44, Avenue KINSHASA, Q. MABANGA SUD, COMMUNE DE KARISIMBI, , Goma

    Spørsmål