Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Master i by- og regionplanlegging
Universitas Gadjah Mada

Master i by- og regionplanlegging

4 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Aug 2024

IDR 1 300 000 000 / per semester *

På universitetsområdet

* internasjonal | vanlig: IDR 13 000 000,00

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Magister Perencanaan Wilayah dan Kota (MPWK) eller Master Program in Urban and Regional Planning (MURP) ble etablert i 1994. Etableringen av MURP startet med ideen om at planlegging er enormt nødvendig i landet og nasjonens utvikling; trangen til å delta i å tilby planleggingsutdanning som kan formidle planleggingsevne og tenkemåte til samfunnet som kan påvirke fremtidig utviklings retningsbeslutning; og viktigheten av menneskelige ressurser og planleggingskunnskap for å støtte utvikling i planleggingsstudier.

Frem til 2017 var navnet på studiet Magister Perencanaan Kota dan Daerah (Masterprogram for by- og regionalplanlegging). Navnet MURP samsvarer med terminologien som brukes i planleggingssamfunnet i Indonesia. Hovedkursspråkene som brukes er indonesisk og engelsk.

MURP tar sikte på hvordan man kan gi problemløsning til nåværende problemer, samt bedre fremtidig fokus på arealplanlegging. På grunn av sin helhet, forholder MURP seg til andre studieretninger. By- og regionplanlegging diskuterer hva planleggere kan gjøre for å løse problemer ved hjelp av arealplanlegging og prosjektering.

Magister Perencanaan Wilayah dan Kota – MPWK/MURP (Masterprogram i by- og regionalplanlegging) bestreber seg på å produsere kandidater som er profilert i:

 1. Tykkelsen på det romlige (aspektene)
 2. Vekt på fellesskapstilnærming
 3. Fargen på problemløsningsanbefalinger basert på det unike ved hver planleggingssak
 4. Mer orientert mot (planlegging) gjennomføring
 5. Bygg kreativt og modig - et personlig syn ved å tenke ut av boksen med strukturer, innovativ planlegging og løsninger, og orientert mot fremskritt (futuristisk)

Programvarighet

Uteksaminert student ved dette programmet vil bli tildelt gradstittelen Master of Urban and Regional Planning (M.URP.) tidlig i 2018; tidligere Master of Engineering (M.Eng.) innen by- og regionalplanlegging etter en akademisk periode på 24 måneder, bestående av 4 semestre (ett semester tilsvarer 6 måneder) og en ukelang matrikulering (forprogram URP). I de første 2 semestre vil det bli gjennomført forelesninger og studio, mens de siste 2 semestre skal studentene skrive oppgave.

Opptak

Programresultat

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Master's Degree in City Resilience Design and Management
  • Barcelona, Spania
  • Sant Cugat del Vallès, Spania
 • Master i bærekraftig byplanlegging og utvikling (kurs)
  • Johannesburg, Sør-Afrika
 • Master i by- og regionalplanlegging (forskning)
  • Johannesburg, Sør-Afrika