Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Master i skogbruksvitenskap
Universitas Gadjah Mada

Master i skogbruksvitenskap

4 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Aug 2024

IDR 25 000 000 / per semester *

På universitetsområdet

* internasjonal | vanlig: IDR 9000000

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Master Program of Forestry Science (MPFS) ble etablert i 1993. Skogbruksfakultetet ved Universitas Gadjah Mada administrerer et program på høyere nivå for å generere profesjonelle menneskelige ressurser innen skogvitenskap på masternivå (MSc). MPFS har en visjon: "å være et banebrytende masterprogram i overlegen tropisk skogbruk, nyskapende og fremtredende på nasjonalt nivå, samt tjene interessene til folket og nasjonen gjennomsyret av kulturverdier basert på Pancasila". Utføre utdanning, forskning og samfunnstjeneste samt bevaring og utvikling av vitenskap innen overlegen tropisk skogbruk og være til nytte for samfunnet. Hovedmålet med Master Program of Forestry Science (MPFS) er å organisere kvalifisert tropisk skogbruk høy utdanning for å produsere utmerkede og kompetente kandidater. MPFS er et doktorgradsprogram utført av Fakultet for skogbruk UGM. Læreplaner for MPFS er et sett med planer og regler angående innhold eller litteraturgjennomgang, leksjonsplan, undervisningsmetode og evaluering som brukes som grunnlag for læringsaktiviteter.

Syn

Vår visjon er å bli en pioner for et masterutdanningsprogram innen tropisk skogbruk som er enestående, nyskapende og fremtredende på nasjonalt og internasjonalt nivå, samt å tjene interessene til folket og nasjonen gjennomsyret av kulturelle verdier basert på Pancasila.

Oppdrag

Vårt oppdrag er å utføre utdanning, forskning og samfunnstjeneste samt bevaring og utvikling av kunnskap innen tropisk skogbruk som er overlegen og fordelaktig for samfunnet.

Læreplan

Fasiliteter

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Master i skogsproduktteknologi og trekonstruksjoner
    • Salzburg, Østerrike
  • Mastergrad i skogteknikk
    • Lugo, Spania
  • Master i biologi og økologi for skogagronomi og miljø – spor skog og deres miljøer (FEN)
    • Nancy, Frankrike