Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Master of Business Administration - Jakarta Campus
Universitas Gadjah Mada

Master of Business Administration - Jakarta Campus

Jakarta, Indonesia

3 Semesters

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Oppdag MBA-programmet ved Universitas Gadjah Mada (UGM), Jakarta Campus. MBA-programmet ved Universitas Gadjah Mada (UGM) er et førsteklasses valg for ambisiøse bedriftsledere som ønsker å heve karrieren. MBA UGM ligger i det pulserende forretningsmiljøet i Jakarta, Indonesia, og kombinerer utdanning i verdensklasse med en unik kulturell opplevelse, og forbereder studentene til å trives i det globale forretningslandskapet. Vårt MBA-program tilbyr en omfattende læreplan designet for å utstyre studentene med essensielle lederegenskaper, evner til kritisk tenkning og innovative problemløsningsteknikker. Levert av et anerkjent fakultet med omfattende akademisk og bransjeerfaring, sikrer programmet at studentene får både teoretisk kunnskap og praktisk innsikt.

Nøkkelfunksjoner ved MBA-programmet ved UGM:

 • Internasjonalt akkreditert læreplan: Vårt program er akkreditert av Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), og sikrer at utdanningen vår oppfyller de høyeste internasjonale standardene.
 • Fleksible læringsalternativer: Vi tilbyr heltids-, deltids- og executive MBA-spor for å imøtekomme de ulike behovene til våre studenter, enten de er nyutdannede eller erfarne fagfolk.
 • Global eksponering: Med mer enn 30 globale universitetspartnere tilbyr våre internasjonale partnerskap, doble grader og utvekslingsprogrammer studenter muligheten til å studere i utlandet og få verdifulle globale perspektiver.
 • Bransjeintegrasjon: Våre nære bånd med ledende bransjer og bedrifter gir studentene opplevelser i den virkelige verden gjennom praksisplasser, fordypningsprogrammer, mini MBA-kurs, bedriftsbesøk og gjesteforelesninger fra bransjeeksperter.
 • Lederutvikling: Programmet fokuserer på å utvikle lederskap og entreprenørskapsferdigheter, med en rekke workshops, seminarer og veiledningsøkter for å hjelpe studentene til å bli effektive og etiske ledere.
 • Bærekraftsledelse: Læreplanen vår prioriterer miljømessig bærekraft og integrerer omfattende emner om miljø-, sosial- og styringsfaktorer (ESG) innen konsentrasjonskurs som finans, markedsføring, menneskelige ressurser, drift, entreprenørskap og strategisk ledelse. Studentene får inngående kunnskap om styring og overholdelse, og utstyrer dem til å øke effektiviteten og skape positive effekter i forretningspraksis.
 • Innovativt læringsmiljø: UGMs toppmoderne fasiliteter, inkludert moderne klasserom, samarbeidsrom og tilgang til omfattende digitale ressurser, skaper et ideelt læringsmiljø.

Å bli med i MBA-programmet ved UGM betyr å bli en del av et dynamisk og støttende fellesskap som fremmer personlig og profesjonell vekst. Våre kandidater er godt rustet til å ta på seg lederroller og gjøre en betydelig innvirkning på sine valgte felt. Utforsk de uendelige mulighetene med MBA UGM og ta neste skritt mot en vellykket fremtid.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Master i internasjonal virksomhet og bærekraft
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • The Rotman – SDA Bocconi Global Executive MBA – GEMBA
 • Heltid MBA