Keystone logo
University of Haifa, International School Master of Arts i Holocaust Studies
University of Haifa, International School

Master of Arts i Holocaust Studies

Haifa, Israel

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 10 600 / per year

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Programbeskrivelse

Det unike, tverrfaglige MA-programmet i Holocaust Studies er dedikert til å skape og pleie en ny generasjon Holocaust-forskere og lærere. I tillegg til en streng og variert pensum med ledende akademikere og forskere, får våre studenter profesjonell erfaring gjennom praktikmuligheter på en rekke holocaust-relaterte institusjoner, seminarer, en utenlandsk studietur og frivillighetsmuligheter med overlevende i Holocaust for å bidra til å fremme personlig forhold og engasjement for Holocauststudiet.

Hva du vil studere

Programmet tilbyr kurs om Holocaust-perioden og andre verdenskrigs historie samt kurs om psykologiske aspekter av traumer, minnets antropologi, folkedrab og forbrytelser mot menneskeheten, folkerett, museumsstudier, holocaustopplæring og kulturuttrykk av Holocaust i film. og litteratur. Språkundervisning på jiddisk og tysk tilbys også. Både avhandling og ikke-avhandling er tilgjengelig.

Uttalelser

118416_ScreenShot2019-07-15at3.34.59PM.png

Hana Green, USA - Weiss-Livnat International MA i Holocaust Studies - 2016-2017 Cohort:

"Jeg er takknemlig utover ord for muligheten til å studere ved denne institusjonen og sammen med slike hyggelige, lidenskapelige og hjelpsomme jevnaldrende og professorer. Dette samfunnet har fremmet en følelse av tilhørighet på et sted som er fremmed for mange, og har gitt elevene muligheten til å trives og oppnå. det jeg har funnet å verdsetter mest er mangfoldet som omgir dette programmet, som kan sees i våre kursoppføringer, vårt brede spekter av forskningsinteresser og bakgrunner. Hver student bringer noe annerledes til bordet. "

"Weiss-Livnat MA i Holocaust Studies-programmet har sterkt investert i sine studenter, og jeg er så veldig takknemlig for denne erfaringen og virkningen den har hatt på ikke bare mine akademiske og karriereforutsetninger, men også på min personlige vekst og utvikling . "

Andreea Camelia Tudor, Romania - Weiss-Livnat Internasjonal MA i Holocaust Studies - 2017-2018 Cohort:

"Haifa er et flott sted å studere fordi jeg tror det er en samling av kulturer, og du kan se hvordan kulturer sameksisterer fredelig, og de gir en fantastisk blanding av livsstil, tradisjoner, skikker og språk."

Læreplan

Programresultat

Opptak

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Master of Arts i fred og sosial transformasjon
    • Lamoni, USA
  • Mastergrad i sikkerhet, forsvar og geostrategi
    • Madrid, Spania
  • Mester i fred og konflikttransformasjon
    • Tromsø, Norge