Keystone logo
Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Introduksjon

OM VÅR UNIVERSITET (Kardinal Stefan Wyszynski University)

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw ( UKSW ) ble grunnlagt 3. september 1999. Universitetet ble opprettet på grunnlag av det tidligere katolske teologiakademiet (1954-1999). Kardinal Stefan Wyszynski Universitet er et offentlig universitet med 32 fagområder (på 10 fakulteter), over 16 000 studenter, 737 akademiske lærere og 383 administrativt ansatte. Studier utføres i et heltidssystem og et deltidsystem, både i et langt syklussystem (master) og i en første syklus (bachelor). UKSW tilbyr også profesjonelle kvalifikasjoner i doktorgradsstudier og doktorgradsprogrammer. Studier utført i de fleste felt er sertifisert av Statens akkrediteringskommisjon. Studentene har mulighet til å gå videre til over 60 universiteter i Europa under Erasmus-programmet. Det er en rekke studentvitenskapelige foreninger og studentorganisasjoner, studentteater og kor. Det er også sportsfasiliteter.

OM VÅR FAKULTET (Fakultet for kristen filosofi)

Fakultetet for kristen filosofi omfatter tre institutter: Filosofiske institutt, Institutt for psykologi og Institutt for økologi og bioetikk, inkludert totalt 16 seksjoner og mer enn 30 stoler. Fakultetet har et frittstående datalab, diagnostisk laboratorium, bibliotek og laboratorium med Wien Test System (VTS). Siden 2014/15 år har våre studenter tilgang til det nye laboratoriumet for naturvitenskap og det sentrale psykologiske laboratoriet. Vårt oppdrag er å gi studentene dine et studieverdig miljø hvor forskning og utdanning kommer sammen. Fakultetet tilbyr:

2
 • Bachelor- og master-nivå programmer "i filosofi og miljøvern
 • Integrert masterstudium i psykologi
 • programmer Ph.D. i filosofi og psykologi

I våre studieprogrammer streber vi etter å tilby en variert og attraktiv utdanning basert på omfattende teoretisk, metodologisk og praktisk kunnskap. Fakultetet beskytter sin fremtid ved å utvikle forskning av høy kvalitet. Fakultetet publiserer egne tre vitenskapelige tidsskrifter: "Studia Psychologica", "Studia Philosophiae Christianae" og "Studia Ecologiae et Bioethicae." Nylig ble fakultetet vurdert "En kategori" i den nasjonale akkrediteringsprosessen, og demonstrerte at den fullt ut tilfredsstiller kravene i sin oppgavebeskrivelse. https://www.facebook.com/Study-with-us-Faculty-of-Christian-Philosophy-CSWU-Warsaw-1130218280409999/

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/37/37043_rsz_school2.jpg" alt="UKSW" />

VÅRE MISSOPPLYSNINGER I INTERNATIONALISERING

Vi ser utover grensene til vårt eget universitet og den sterke støtten og fremmer internasjonal mobilitet både ansatte og studenter på vårt fakultet. År etter år, i velkommen et økende antall internasjonale studenter i vårt faglige samfunn. Fakultetet for kristen filosofi samarbeider for tiden med utenlandske universiteter, vitenskapelige og forskningsinstitusjoner. Vi tror at det er et betydelig område av vår utvikling. Derfor satser fakultetet på å legge til rette for ikke alle former for internasjonalt samarbeid, samt å skape forhold for å etablere nye modeller for internasjonalt samarbeid. Vi tilbyr en varm velkomst til alle våre gjester fra utlandet!

STUDIE PÅ FAKULTET AV CHRISTIAN PHILOSOPHY

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36867_rsz_4.jpg" alt="UKSW" />

Studenter fra europeiske universiteter som har inngått Erasmus bilaterale avtale med fakultetet for kristen filosofi innen filosofi, psykologi eller miljøvern, bruker små og mellomstore studieperioder på hvert av våre institutter. Vær oppmerksom på at de innkommende Erasmus-studentene skal bli offisielt nominert av deres hjemsted. Fakultetet for kristen filosofi gir hvert år noen kurs på engelsk for internasjonale studenter.

8 grunner til å studere med oss

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36868_rsz_5.jpg" alt="UKSW" />

 1. Kurs på engelsk: Studentene tilbys et utvalg av kurs undervist på engelsk i psykologi, filosofi, miljøvern. År etter år forsøker de å gjøre tilbudet mer attraktivt og variert.
 2. Orienteringstrening: For å hjelpe deg med å bli avgjort i løpet av dine første dager i Warszawa, har vårt internasjonale kontor utformet en orienteringstrening for Erasmus-studenter med nyttige tips, informasjon og muligheter til å møte Erasmus-studentene. Du vil bli sendt via e-post om den nøyaktige tidspunktet for orienteringsopplæringen.
 3. Mentorprogram: For å hjelpe deg med å finne deg på universitetet og i Polen, kan du spørre om din personlige polske kompis - en polsk student som kan svare på alle dine praktiske spørsmål, viser deg veien i Warszawa, i ditt fakultet, i polske vaner , etc. Denne typen hjelp er gitt av Erasmus Student Network (ESN). ESN er en studentorganisasjon som støtter studentmobilitet. Det tar sikte på å forbedre integrasjonen ved å organisere turer, fester og arrangementer for internasjonale og lokale studenter. Medlemmer av vår ESN tilbyr hjelp og støtte fra begynnelsen av ditt opphold i Polen (Mentor-programmet). For mer informasjon gå til www. UKSW .esn.pl
 4. Koordinatorers hjelp og støtte: Koordinatorer er de som er ansvarlige for mobilitetsprogrammene. Hver internasjonal student støttes av to koordinatorer: akademisk koordinator (dr. Katarzyna Knopp, dr. Zuzanna Górska) og administrativ koordinator (Mariola Sadowska). De vil gjerne hjelpe deg under studiet på fakultetet.
 5. Overnatting: Vi kan tilby et oppholdssted i dobbeltrom. Hvert rom er utstyrt med internettilgang, et toalett, to dusjer, en spisestue med komfyr og kjøleskap. I sovesalen har studentene tilgang til TV-rom, stue, leserom, vaskerom og tørketrommel. Leien er ca EUR 100-150 per måned.
 6. Polen - attraktivt destinasjonsland: Polen nådd Med 8. plass i rangeringen av de beste nasjonale merkevarene, under kategorien "Rising Star" og utført av Country Brand Index, som indikerer at landene er mest attraktive for turister. Besøkende til Polen oppdager den fine kulturen, naturskjønne landskap og ekstraordinære historiske steder. Uansett om du vil utforske byer, historiske monumenter eller natur, er besøkende sikker på å få bort rike minner. Polen er et attraktivt reisemål for studenter. I akademisk år 2012-13 var vårt land det 7. mest populære destinasjonslandet i EU med 10 772 innkommende studenter. Dessuten er Polen ansett som en av de billigste landene i EU for å leve som student.
 7. Warszawa - Studentstedet til universitetet ligger i Warszawa - hovedstaden i Polen. Warszawa er en av de raskeste utviklingen av europeiske byer og sentrum for det politiske, sosiale og kulturelle livet. Warszawa har også et rikt akademisk liv - det er vert for mer enn 200 000 studenter per år. Warszawa med sin sjarm og dens mange kulturelle og fritidsaktiviteter er en flott by å utforske og et flott turistmål. I tillegg har byen en privilegert geografi, som ligger halvveis mellom havet og fjellet.
 8. Polsk polsk: Vi tilbyr frivillig polsk kurs (betalt). Videre kan du øve din polske hengende med dine polske venner.

Steder

 • Warsaw

  Dewajtis 5, 01-815, Warsaw

  Spørsmål