Keystone logo
© Eva Dang
University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

Introduksjon

Den University of Leicester School of Business har et utmerket rykte for praktisk undervisning. Studerer her vil bidra til å forberede deg for et bredt spekter av karrieremuligheter i regjering, næringsliv eller finanssektoren, samt for fremtidig forskning.

Om skolen The University of Leicester School of Business ble etablert i 2016, og bringer sammen de utestående kompetanse i økonomi og ledelse for å skape en verdensklasse handelshøyskole.

Heltids MSc Degrees MSc Banking og International Finance

Dette kurset er for deg hvis du ønsker å ta en analytisk tilnærming for å forstå metodene som benyttes i moderne bank og finans i internasjonal sammenheng.

msc forretningsanalyse og finans

Dette kurset er for deg hvis du ønsker å bruke din forståelse av økonomi og kvantitative metoder til analyse av problemer i virksomheten regulering, organisasjon og økonomi.

MSc Finance

CFA ® Program Partner av CFA Institute Dette kurset er for deg hvis du ønsker å lære mekanikken i finansmarkedene, forstår de finansielle beslutninger selskaper og arten av finansiell risiko.

MSc Financial Economics

Dette kurset er for deg hvis du ønsker å utdype din kunnskap om økonomi og finans og potensielt gå på å studere en doktorgrad eller forskning på området økonomi og finans.

msc finansiell risikostyring Vi er en Academic Partner av Garp - The Global Association of Risk Professionals. Dette kurset er for deg hvis du ønsker å utstyre deg med ferdigheter innen risikostyring teknikker, kvantitativ analyse, økonomisk analyse og programmering.

phd Vår School of Business er forskning-ledede, forpliktet til å produsere den høyeste kvalitet stipend samtidig erkjenner den viktige sammenhengen mellom kvalitet i forskning og undervisning.

PhD-studentene fullføre et selvstendig forskningsprosjekt under veiledning av en tilsynsgruppe. Forskningen er normalt gjennomført over en periode på maksimum 3 til 3,5 år (heltid) eller 6 til 6,5 år (deltid / fjernundervisning).

Vi tilbyr økonomi PhD tilsyn i områder som er kompatible med forskning interesser våre vitenskapelig ansatte inkludert:

Spillteori Mechanism Design Behavioral Economics Industrial Organisasjon Vekst Theory Offentlig økonomi Labour Economics Politisk økonomi Economics of Migration Helseøkonomi Organisasjonskunnskap Business Ethics Markedsføring og forbruk Regnskap og Finans Politisk økonomi Human Resource Management

Vi tilbyr veiledning for gradene:

Doctor of Philosophy (PhD) - Full-Time Master of Philosophy (MPhil) - Full-Time

Steder

  • Leicester

    Ground Floor Astley Clarke Building University of Leicester , LE1 7RH, Leicester

    Spørsmål