Keystone logo
University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

Introduksjon

Vår Universitetet tilbyr deg moderne studieprogrammer, som er basert på sammenhengen i både den teoretiske og praktiske kunnskaper og er fullt tilpasset den moderne endringer på arbeidsmarkedet.

Våre professorer, assistenter og partnerne i vår University vil hjelpe deg i løpet av dine studier med sin kunnskap, erfaring, entusiasme og ubetinget støtte til å tilegne seg spesialisert kunnskap som vil hjelpe deg til helt svare på utfordringene i moderne forretningsvirksomhet.

Med ditt valg er du åpner mange muligheter når vi snakker om dine personlige engasjement, ikke bare innenfor universitetet vårt, men alle Atlas Group, medlem av som vi er. På den måten vil du få mulighet til å forbedre og gjøre bedre dine kunnskaper, ferdigheter og kompetanser du skaffe under studietiden, men også å bidra til fremtidig utvikling og velstand i hele konsernet.

Fakultet for Business Studies "Montenegro Business School"Universitetet" Mediterranean "Podgorica, er en ung utdanningsinstitusjon i Montenegro som gradvis utvider sitt pensum for å tilfredsstille et behov for høy kvalitet og up-to-date utdanning av unge mennesker. Fakultetet er også forpliktet til internasjonalisering av utdanning, samt til utvikling av studieprogrammer på engelsk. Etter dette engasjementet, brukte fakultetet en mulighet for samarbeid med utenlandske universiteter innenfor Tempus prosjektet DEBUT-M.

Steder

 • Podgorica

  Vaka Đurovića bb, 81000

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål