Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UNC System International Recruitment Consortium

UNC System International Recruitment Consortium

UNC System International Recruitment Consortium

Introduksjon

"Våre 11 universiteter er like forskjellige som dine mål."
UNC International representerer en gruppe av 11 høykvalitetsuniversiteter innenfor University of North Carolina System. Våre institusjoner spenner over staten, fra fjellene til kysten. De spenner fra små og personlige med 3500 studenter, til store og forskningsintensive med 35.000 studenter. Med undervisnings- og læringsprogrammer for grunn- og postdoktorstudier, tilbyr vi virkelig noe for hver elev.

“Rimelig. Tilgjengelig. Rost. Elleve flotte universiteter, hvilken er riktig for deg? "
Med så mange alternativer forstår vi at det å velge riktig universitet og studieprogram kan føle seg overveldende for internasjonale studenter, og vårt mål er å strømlinjeforme prosessen for deg. UNC International gjør dette ved å fungere som et knutepunkt for studenter interessert i å studere på en av våre medlemsskoler - 11 gode universiteter, ett stopp!

Vi er her for å hjelpe!
Våre kunnskapsrike medarbeidere har gjort den første forskningen for deg ved å samle informasjonen du vil vite - rangeringer, bemerkelsesverdige studieprogrammer, karrieremuligheter, søknadsfrister og krav, og mer - for alle våre universiteter på ett passende sted. Kontakt oss og la oss hjelpe deg med å finne UNC International University som passer best til dine faglige og personlige mål.

Steder

  • Chapel Hill

    910 Raleigh Road, 27514, Chapel Hill

Spørsmål