Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Dakota

University of North Dakota

University of North Dakota

Introduksjon

om UND

The University of North Dakota (UND) er delstatens eldste og største universitet, med nesten 15000 studenter og 225 + fagfelt.

UND tilbyr muligheten til en rimelig prislapp. UND sin undervisning og avgifter og rom / måltid planer koste $ 4000 mindre per år enn landsgjennomsnittet for fire år offentlige universiteter (College Board). Med 3000 kurs, nesten 40 online grad programmer , og 84 graduate utdanningsprogrammer ; UND har flere tilbud enn noen høyere utdanningsinstitusjon staten. UND mangfoldige studentmasse representerer alle 50 stater og 60 land. NCAA Division 1 friidrett gir UND fans over hele landet noe å se frem til hver sesong. Staten flaggskip forskningsuniversitet, har UND et rykte for forskning og stipend i helsefag, energi og miljø, romfart, og entreprenørskap. UND er en av de 100 doktorforskningsuniversiteter i USA. UND er en av bare 47 offentlige universiteter i landet med både akkrediterte forskerskoler av lov og medisin. Student livet er et viktig element i UND erfaring. Med tjeneste-læringsgrupper, praksisplasser, lederstillinger i 275+ klubber og organisasjoner , og utdannelse i utlandet , er det nok av måter å gjøre en forskjell. Ligger i Grand Forks , North Dakota, er UND seg hjemme i denne livlige universitetsby med over 50.000 personer som befinner seg på grensen mellom Nord-Dakota og Minnesota.

UND Misjon og Visjon Mission Statement

The University of North Dakota, som et medlem av North Dakota University System, tjener staten, landet, og verdenssamfunnet gjennom undervisning, forskning, kreative aktiviteter og service. State-assistert, universitetets arbeid avhenger også av føderale, private og bedrifts kilder. Med andre forskningsuniversiteter, deler universitetet en særegen ansvar for oppdagelsen, utvikling, bevaring og formidling av kunnskap. Gjennom sponsing og oppmuntring av grunnleggende og anvendt forskning, stipend og kreative bestrebelser, universitetet bidrar til offentlig velferd.

Universitetet opprettholder sin opprinnelige oppgave i liberal arts, næringsliv, utdanning, jus, medisin, ingeniørfag og gruver; og har også utviklet spesielle oppdrag i sykepleie, kunst, romfart, energi, menneskelige ressurser, og internasjonale studier. Det gir et bredt spekter av utfordrende faglige programmer for undervisning, faglig og høyere grads studenter gjennom doktorgradsnivå. Universitetet oppfordrer studenter til å ta informerte valg, å kommunisere effektivt, for å være intellektuelt nysgjerrig og kreativ, til å forplikte seg til livslang læring og tjeneste for andre, og å dele ansvar både for sine egne samfunn og for verden. Universitetet fremmer kulturelt mangfold blant sine studenter, ansatte og lærere.

I tillegg til sine on-campus instruksjons og forskningsprogrammer, University of North Dakota separat og i fellesskap gir omfattende etterutdanning og offentlig serviceprogrammer for alle områder av staten og regionen.

Vår visjon

Eksepsjonell UND er visjonen veikart som skisserer UND fem strategiske prioriteringer som bygger på og støtter vårt oppdrag for undervisning, forskning og service. Lær mer om de fem prioriteringer og hvordan de er å forme fremtidens UND.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Grand Forks

    Central Receiving Rm 145 3701 Campus Rd Stop 7053 , 58202, Grand Forks

Spørsmål