Keystone logo
University of Notre Dame

University of Notre Dame

University of Notre Dame

Introduksjon

Målet til School of Architecture er å utdanne ledere i den klassiske arkitektoniske tradisjonen og å ta opp de kritiske problemene som det bygde miljøet står overfor gjennom forskning, profesjonell aktivitet og offentlig tjeneste. Skolen ønsker å være en ledende stemme i faglige, profesjonelle og lekmannsdiskusjoner om hvordan mennesker skal leve sammen (urbanisme) og bygge (arkitektur), en som støtter studentene til å konstruere en fremtid på en gang mer human, funksjonell og vakker.

Programmets pedagogikk er basert på antagelsen om at i utformingen av byer, nabolag, hjem, kontorer og parker, bør arkitektur gjenspeile våre høyeste ambisjoner.

School of Architecture understreker de tidlige og tidløse prinsippene som oppmuntrer til skjønnhet, fellesskap og bærekraft. Ved å bruke både den nyeste teknologien og tidstestede teknikker som var avgjørende for å bygge praksis før den industrielle revolusjonen, da bærekraft var en nødvendighet, har skolen etablert seg som en stor styrke i den moderne grønne bevegelsen.

Steder

  • Notre Dame

    Notre Dame, USA

    Spørsmål