Keystone logo
University of Notre Dame

University of Notre Dame

University of Notre Dame

Introduksjon

Siden grunnleggelsen i 1865 har University of Notre Dame 's College of Science bygget på universitetets verdenskjente intellektuelle ressurser mens den bygde opp campusens toppmoderne infrastruktur, $ 70 millioner Jordan Hall of Science og dets digitale Visualiseringsteater som fungerer som det siste eksemplet.

Det som ikke har endret seg - og aldri vil - er universitetets urokkelige forpliktelse til dets katolske karakter og høyskolens oppdrag å forberede morgendagens vitenskapelige ledere til å tenke stort, samtidig som de inspirerer dem til å gjøre en forskjell, og å dele sin kunnskap og funn på måter som oppmuntre til samarbeid, læring på forhånd, og bidra til det felles beste. Denne dype følelsen av enhetens formål er det som skiller oss.

Veiledet av vår felles menneskelige nysgjerrighet og katolske karakter, pålegger College of Science ved University of Notre Dame sitt oppdrag å forberede morgendagens vitenskapelige ledere og inspirere dem til å søke større forståelse av den naturlige verden, å oversette kunnskapen til menneskelig forbedring, og å dele funn på måter som gjør en forskjell i samfunnet.

College of Science er forpliktet til å fremme fremskritt som svarer på verdens tøffeste spørsmål og løser de mest varige problemene. Vi er dedikert til å gi studentene våre en eksepsjonell utdannelse i et miljø som oppmuntrer til utforskning, oppdagelse, samarbeid og uavhengig tenkning på et sted der hver persons unike bidrag blir verdsatt.

Steder

  • Notre Dame

    Notre Dame, USA

    Spørsmål