Keystone logo
Uniabeu Centro Universitário

Uniabeu Centro Universitário

Uniabeu Centro Universitário

Introduksjon

50-tallet - HVORDAN DET ALLE BEGYNNET.

Det hele startet i 1950. ABEU (brasilianske Association for universitetsutdanning) startet med Ginasio Belford Roxo. På den tiden var Belford Roxo fortsatt en del av kommunen Nova Iguaçu.

60'S ÅR - START AV TEKNISK OMRÅDE.

I 60-årene ABEU skapte Technical School of Belford Roxo. I 1964 regnskaps kurset ble allerede tilbys i regionen. Siden etterspørselen var stor, utvidet banken sitt utvalg av tekniske kurs for å skape det teknologiske senteret i Nova Iguaçu. I samme periode kom de profesjonelle kursene.

70-tallet - GODKJENNELSE TIL Å TILBYDE KURSER I HØYRE

Høyere utdanning kommer til ABEU . Med MEC autorisasjon begynner institusjon å tilby kurs i ledelse og regnskap. På grunn av tilførsel av disse to kursene ble opprettet Fakultet for økonomi, regnskap og administrative Nova Iguaçu. Også på denne anledningen ABEU ble anerkjent som en klinisk enhet, sosial, lærerik og filantropiske karakter, erklært som Public Utility Federal.

80'S - GJENNOMFØRINGEN AV NILÓPOLIS-ENHETEN

Vi er allerede på 80-tallet, tidspunktet for etableringen av Nilopolis enheten og tilby kurs i datateknologi. På grunn av den vellykkede ytelse med høyere utdanning, ABEU ble Faculdades Integradas opprettet. I samme tiår, ABEU høyskoler Island også var aktiv.

90'S - FØRSTE FAKULTET ANGRA DOS REIS

På 90-tallet ABEU Integrert College når Angra dos Reis som den første høgskolen i regionen, som tilbyr kurs i ledelse og teknologi i utvikling av Systems Analysis.

ÅR 2000 - SISTE, UNI ABEU !

Vi ankom det nye årtusenet, en tid med store forandringer også for ABEU . I 2002, er institusjonen akkreditert av MEC som Uni ABEU University Center. Som det hele startet i Belford Roxo, foreldreenheten var i den kommunen. I tillegg til hovedkontoret, Uni ABEU allerede eide Nilopolis, Nova Iguaçu, Angra dos Reis og Rio de Janeiro enheter.

AKTUELL SCENARIO - REFERANSEINSTITUSJON I DOWNTOWN

50-tallet her Uni ABEU ikke sluttet å vokse. I dag er det 14 lavere og 14 graduate. I Baixada Fluminense er vi en referanse i høyere utdanning. Studenter som passerer gjennom våre enheter har samme formål - å vokse profesjonelt med kvalitet trening, fullt fokusert på arbeidsmarkedet.

Steder

  • Rio de Janeiro

    Rua Itaiara,301, 26113-400, Rio de Janeiro

    Spørsmål