Keystone logo
Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Introduksjon

Unicaf University er et panafrikansk uavhengig, anerkjent universitet som kombinerer de beste elementene i internasjonal utdanning, og tilbyr akademiske kvalifikasjoner av høy kvalitet .

Unicaf University er et lisensiert universitet i Malawi , Zambia og Zimbabwe og er også godkjent for å rekruttere studenter i Kenya. Unicaf University er medlem av FNs akademiske innvirkning (UNAI) og medlem av det sørafrikanske regionale universitetsforbundet (SARUA). Unicaf University campus i Zambia og Malawi er også akkreditert av det britiske akkrediteringsrådet for uavhengig videreutdanning og høyere utdanning som en uavhengig leverandør av høyere utdanning.

Unicaf University forfølger dyktighet innen undervisning , studentprestasjoner og tilfredshet i et gunstig akademisk miljø. Universitetet har som mål å bli den ledende tertiære institusjonen i Afrika sør for Sahara, anerkjent for sitt enestående bidrag til undervisning, læring og forskning .

Unicaf University gir studentene muligheten til å oppnå kvalifiseringer av høy kvalitet til lave priser gjennom utelukkende levering på nettet, eller gjennom studium på campus, som kombinerer tradisjonell ansikt til ansikt-undervisning og aktiv deltakelse i studenters sosiale klubber og aktiviteter med digitale læringsverktøy, som forbedrer opplevelse av den moderne eleven.

Unicaf University har som mål å trene ansvarlige borgere som forstår og støtter bærekraftig utvikling. Universitetet har som mål å gi tilbake til samfunnene det tjener gjennom ny kunnskap produsert av doktorgradsforskning, gjennom sine 'grønne initiativer', (resirkulering av papir, plast og aluminium, regelmessig planting av trær), gjennom forelesninger av fremtredende høyttalere som er åpne for offentlig, gjennom gratis datatimer for videregående studenter og arbeidende voksne, gjennom gratis workshops om grunnleggende faglige ferdigheter, gjennom donasjoner til sykehus og skoler, og gjennom støtte fra viktige sosiale formål.

Unicaf University tilbyr fullt utdannet bachelor-, master- og doktorgrad på nettet og på campus i et bredt spekter av fag, inkludert ledelse, økonomi og næringsliv, psykologi, undervisning, jus, regnskap og økonomi, engelsk litteratur, informatikk, nettdesign og utvikling og spesialiserte MBA-programmer for ulike bransjer og sektorer.

partnerskap

Unicaf er for tiden i partnerskap med University of Suffolk (UK) , Liverpool John Moores University (UK ), University of South Wales (UK), University of California, Riverside Extension i USA og Unicaf University i Afrika på flere campus. Etter vellykket gjennomføring mottar studentene av det respektive tildelingsorganet deres grad som er identisk med graden som tilbys studenter på campus. Nyutdannede kan også delta på konfirmasjonsseremonien på hjemmecampus (med forbehold om eventuelle visumbegrensninger som kan gjelde).

Campus funksjoner

Universitetet har etablert toppmoderne campus i Zambia, Malawi og Zimbabwe, og er i ferd med å åpne flere campus i flere andre afrikanske land veldig snart. I tillegg til universitetene på Unicaf University, har studentene også til rådighet de moderne fasilitetene til Unicaf læringsentre over hele Afrika.

    Steder

    • Lusaka

      Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters), Longacres, , Lusaka

      Spørsmål