Keystone logo
© UNICAM
University of Camerino

University of Camerino

University of Camerino

Introduksjon

University of Camerino er et statsuniversitet som etter stiftelsen (1336) fortsatt er ungt og konkurransedyktig i ånden. Den uttrykker en sterk evne til å utvikle seg og møte tidens utfordringer, og alltid være tro mot seg selv, sine verdier og sin lange tradisjon.

Det er fra middelalderens hjerte at innovative ideer og løsninger kontinuerlig oppstår, noe som gjør UNICAM til en eldgammel, men konstant nyhet. Universitetsstrukturer og utstyr er i kontinuerlig utvikling: biblioteker, forskningslaboratorier, moderne idrettsanlegg og sovesaler er grunnleggende elementer for å garantere kvaliteten på læringen ved UNICAM.

Dette er en førsteklasses institusjon for høyere utdanning, forskning og teknologisk overføring som er strukturert i menneskelig skala på et trygt og vennlig sted med en flott internasjonal atmosfære: andelen studenter fra mer enn 50 land har nådd 10 %.

University of Camerino er forpliktet til å utvikle et differensiert og banebrytende utdanningstilbud, med innovative programmer som tar i bruk de mest moderne teknologiene.

Kursene våre er fokusert på å nå personlige mål i en stor følelse av respekt for ulike ideer, bakgrunner og kulturer takket være små klasser, utmerkede fasiliteter og tjenester, og eksepsjonell professor/student-forhold (1 professor for hver 25. studenter).

ERDIS (Regional Authority for the Right of Study) støtter internasjonale studenter med fullt funderte stipend (mat, losji og refusjon av avgifter) eller losji og internat til en praktisk pris. Stipend tildeles på grunnlag av familieinntekt.

Steder

  • Camerino

    Piazza Cavour 19/f, 62032, Camerino

Spørsmål