Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Mastergrad i astrofysikk og romfysikk
University of Milano - Bicocca

Mastergrad i astrofysikk og romfysikk

Milan, Italia

2 Years

Engelsk

Fulltid

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1 056 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Mastergraden i astrofysikk og romfysikk som tilbys av Institutt for fysikk ved Universitetet i Milano-Bicocca er et omfattende 2-årig program designet for å utstyre studentene med toppmoderne kunnskaper og ferdigheter i teoretisk, observasjons- og instrumentelle aspekter ved astrofysikk og kosmologi .

Programmet tilbyr et banebrytende pensum, som gir dybdeforståelse gjennom avanserte klasser, inkludert det spennende nye feltet gravitasjonsbølgeastrofysikk . Studentene vil få praktisk erfaring ved å delta i praktiske økter ved det interne optiske teleskopet og analysere data fra førsteklasses observasjonsinstrumenter . De vil også engasjere seg i høyytelsessimuleringer, gjennomføre numeriske simuleringer av komplekse astrofysiske systemer for å forstå universets mest intrikate fenomener.

Å velge dette programmet betyr å ha muligheten til å delta i prestisjefylte internasjonale forskningssamarbeid, og åpne opp for ulike karriereveier på internasjonalt nivå. Kompetansen som oppnås er ideell forberedelse for en forskerkarriere i akademia eller innenfor det private og offentlige sektorer, og det gir et robust grunnlag for de som ønsker å forfølge doktorgradsstudier innen astrofysikk og relaterte felt.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål