Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Mastergrad i internasjonal økonomi
University of Milano - Bicocca

Mastergrad i internasjonal økonomi

Milan, Italia

2 Years

Engelsk

Fulltid

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1 056 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Mastergraden i internasjonal økonomi gir avansert kunnskap og ferdigheter innen kjerneområder innen økonomi oppnådd gjennom levering av avanserte kurs i makroøkonomi, mikroøkonomi, internasjonal økonomi, økonometri og, Spillteori, europeiske studier, Industriell organisasjon, og arbeidsøkonomi.

For å gi dybdeeksponering til de ulike teoretiske konstruksjonene, er studentene også pålagt å delta på kurs innen ledelse, corporate finance, forretningsstrategi samt europeisk og internasjonal kontraktsrett, konkurranserett og arbeidsrett. Det overordnede målet med kurset er å utdanne studenter til karrierer som anvendte økonomer i privat sektor så vel som i offentlige og internasjonale organisasjoner.

Våre alumner jobber over hele verden som juniorøkonomer, forretningsanalytikere, politiske rådgivere og forskere i globale selskaper, internasjonale firmaer , finansinstitusjoner, myndigheter og internasjonale organisasjoner.

Programmet gir også et sterkt grunnlag for å gjennomføre doktorgradsstudier. Våre alumni søker med suksess til italienske og internasjonale doktorgradsprogrammer.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål