Keystone logo
Uniminuto

Uniminuto

Uniminuto

Introduksjon

misjon

University System Uniminuto , inspirert av evangeliet, den sosiale tanken på kirken, Eudist spiritualitet og nådegave Minuto de Dios, har som mål å :

  • Høyere utdanning tilbyr høy kvalitet og relevant fortrinnsrett alternativ for de som ikke har muligheter til å få tilgang til det gjennom en innovativ, helhetlig og fleksibel modell.
  • Utmerket form mennesker, kompetente fagfolk, etisk orienterte og engasjerte til sosial endring og bærekraftig utvikling.
  • Bidra med vårt engasjement og vår vitne til byggingen av en rettferdig, fredelig avstemt og broderlig samfunn.

mega

I 2019, Uniminuto er anerkjent nasjonalt og internasjonalt som en institusjon for høyere utdanning fra utdanningsmodell inspirert av kristen humanisme, form integritet som, som kompetente fagfolk og entreprenører, åpen for å finne Gud og menneskets tjeneste, bidra til utvikling av lokalsamfunnet og rettferdig samfunn.

Uniminuto karakteriseres som en inkluderende og bærekraftig institusjon, støttet av en kultur av høy kvalitet, med et bredt og relevant pedagogisk tilbud bred dekning, enkel tilgang, bruk av ny teknologi, fremme sosial innovasjon og samarbeidstiltak for utvikling.

Steder

  • Bogotá

    Carrera 73A No. 81B – 70, , Bogotá

    Spørsmål