Keystone logo
University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

Introduksjon

University of Neuchatel, Faculty of Economics (Université de Neuchâtel, Faculté des Sciences Economiques) Universitetet i Neuchâtel er et sveitsisk universitet som tilbyr kurs på bachelor-, master- og doktorgradsnivå, samt "tredje syklus" og etterutdanningskurs. Ved Universitetet i Neuchatel, er studenten i fokus. Vi er stolte av å skape fremtidige ledere, takket være våre innovative undervisningsprogrammer.

The University of Neuchatel er:

en sympatisk organisasjon med plass rundt 4000 studenter, støttet av 860 ansatte hvorav 120 er professorer

høye standarder for undervisning, skyldes særlig en elev / lærer ratio unik i Europa

et internasjonalt omdømme, særlig når det gjelder biologi, antropologi og helserett, samt Economic Research Institute (IRENE) og Senter for forståelse av sosiale prosesser (MAPS)

Fakultet for økonomi Fakultet for økonomi ved Universitetet i Neuchâtel plass rundt 600 studenter veiledet av ett hundre og femti lærere, forskere og administratorer. Den oppmerksomheten som professorer og assistenter betale til læreplanen for hver student, så vel som kvaliteten på undervisningen er blitt påpekt i flere undersøkelser gjennomført på sine studenter. Den Faculy tilbyr høy utdanning takket være kompetansen til sine professorer og kvaliteten på forskning utført av sine syv institutter. Forskningsprosjekter, både nasjonale og internasjonale, samt mandater for føderale og lokale myndigheter og bedrifter, forsterke synligheten av fakultetet og også fremme de ulike undervisningsopplegg. På grunn av plassbegrensninger, kan nye master på journalistikken ikke vises her, men den relevante informasjonen er tilgjengelig på følgende nettside: http://www.unine.ch/maj

Steder

  • Neuchâtel

    Université de Neuchatel Faculty of Economics, Avenue du 1er-Mars 26,

    Spørsmål