Keystone logo
UNINFORM

UNINFORM

UNINFORM

Introduksjon

UNINFORM GRUPPE

UNINFORM Group, anerkjent og akkreditert nasjonal handelshøyskole engasjert i over 25 år innen høyere utdanning og innovasjon av opplæringsprosesser, opererer med anerkjent autoritet ved å tilby prestisjefylte mastergradsstudenter innen reiseliv, kvalitet, sikkerhet, miljø, energi , Marketing Digital and Communication, i begge sine kontorer i Roma og Milano.

Referanser

 • UNINFORM er en opplæringsinstitusjon med over tjue års erfaring
 • UNINFORM er akkreditert til LAZIO-regionen for profesjonell opplæring, kontinuerlig opplæring, grunnleggende veiledningstjenester, spesialistveiledningstjenester, akkompagnement og jobbstøttetjenester - Bestemmer nr. D1558 / 09
 • UNINFORM har oppnådd ISO 9001: 2008 kvalitetssertifisering for design og levering av høyere spesialiserte profesjonelle opplæringstjenester. Sertifikat nr. 184076 Bureau Veritas
 • UNINFORM er akkreditert av EBAFOS - Bilateralt organ for opplæring og sikkerhet for å tilby opplæringskurs i henhold til statens regionavtaler
 • UNINFORM er medlem av ASFOR - Italian Association for Management Training.

Som en tverrfaglig struktur som har fungert siden 1996, er opplæringstilbudet UNINFORM Group offisielt akkreditert til Lazio-regionen for høyere utdanning og er samtidig sertifisert av Bureau Veritas i henhold til UNI EN ISO 9001: 2008. Takket være den konsoliderte og omfattende mengde erfaring, profesjonalitet og kunnskap opparbeidet gjennom årene både innen opplæring og konsulentvirksomhet, tilbyr UNINFORM Group kvalifiserte tjenester av:

 • Universitetsskolen og Handelshøyskolen
 • Informasjonsteknologi og teknologioverføring
 • Forretnings- og juridisk rådgivning

Hver av disse tjenestene er rettet mot utvikling og konsolidering av lederferdigheter og spesialistfaglige ferdigheter, som er i stand til å øke både konkurranseevnen til individet og selskapet som helhet (se referanser). Bedriftsstrukturen til UNINFORM Group består av følgende juridiske enheter: UNINFORM Group: Management and Entrepreneurial Training School, Training & Development: Management Consulting Company, Giordano & Partners Advokatfirma: High Tech Forum Legal, Commercial and Financial Consultancy Firma : Konsortium for innovasjon og teknologioverføring, Academy High School: University Study Center

Høy formasjon

Som en ledelses- og entreprenøropplæringsskole er UNINFORM Group forpliktet til å styrke menneskelig kapital, med sikte på å utvikle en moderne lederkultur gjennom opprettelsen av høyt kvalifiserte Masters og Executive Masters.

Management rådgivning

UNINFORM Group benytter seg av et bredt nettverk av tilknyttede fagpersoner, nøye utvalgt fra ledere og akademiske felt, gjennom kriteriet om høyeste kvalitet og høyeste faglige kompetanse; et team av mennesker dedikert ikke bare til strategisk og organisatorisk rådgivning, men også til suksessen til italienske selskaper med et sterkt internasjonalt yrke.

Juridiske tjenester

I denne sammenheng intervenerer UNINFORM Group direkte med spesialiserte fagfolk som er registrert i de aktuelle ordenslistene og bistår selskaper i alle faser angående kontrakter, selskapsoppkjøp, bedriftsteknikk, konstitusjon, selskaps- og tillitsledelse, patronage i internasjonale tvister og voldgift og mye mer .

HTFORUM - Høyteknologisk forum

UNINFORM Group foreslår seg selv som en reell endringsdriver for alle de selskapene som fokuserer på teknologisk innovasjon som et middel til å forbedre, optimere sin produksjonsdynamikk. Faktisk gir vi et vell av informasjon, data og studier spesielt rettet mot "state of the art" av de mest moderne og innovative teknologiene.

universitetsutdannelse

UNINFORM Group har forbedret yrkeserfaringen til professorer fra universiteter, forskningsinstitutter og spesialiseringsskoler for å tilby en global tjeneste for orientering og assistanse i universitetsforberedelse. Lærerne er nøye utvalgt og valgt på grunnlag av deres personlige og didaktiske bakgrunn, erfaringen fra feltet og sist, men ikke minst, evnen til å tolke og tilfredsstille alle hjelpe- og læringsbehovene til den "nye generasjonen" universitetsstudenter .

Hvem vi henvender oss til

 • Bedrifter (offentlige og private) som trenger å møte og evaluere alle aspekter og implikasjoner av et program og å definere målene i sanntid, for å overvinne de typiske sårbarhetene ved spesialistintervensjoner; som ønsker å introdusere og/eller konsolidere avanserte kulturer og teknologier for å administrere funksjonaliteten deres.
 • Privatpersoner: nyutdannede på videregående skole, nyutdannede, konsulenter, bedriftsledere, ledere.

Steder

 • Rome

  Corso Trieste, 155 , 00198, Rome

 • Milan

  Milan, Italia

  Spørsmål