Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Introduksjon

UNIR Mexico: Mexicos nettuniversitet med europeisk kvalitet

UNIR Mexico er et privat meksikansk universitet godkjent av Ministry of Public Education (SEP) i 2013.

Det internasjonale universitetet i La Rioja i Mexico tilbyr et høyt nivå av etterspørsel for å garantere optimal trening med europeisk universitetskvalitet. For dette har den utviklet en innovativ metodikk basert på live online klasser, som tillater umiddelbar kontakt mellom student-lærer-partner, og i konstant akkompagnement av en personlig veileder.

Denne effektive metoden er basert på kontinuerlig evaluering, som sikrer konstant assimilering av kunnskap, og gjennomføring av avsluttende eksamener, som garanterer opplæring av våre studenter.

UNIR Mexico er et universitet tilpasset skiftende tider og dagens samfunn. Det er et nytt universitetsbegrep som integrerer toppmoderne teknologiske aspekter til tjeneste for en tett og kvalitetsutdanning. UNIR Mexico er en del av UNIR akademiske gruppe, International University of La Rioja, en europeisk leder innen nettbasert opplæring som har etablert seg som en pedagogisk løsning for tusenvis av mennesker over hele verden. Mer enn 38 000 studenter over hele verden har valgt denne utdanningsmodellen, og 24 000 fortsetter å gjøre det i dag på vår virtuelle campus, hvorav 9 000 er fra utenfor Spania.

Bachelor- og mastergradene som tilbys av UNIR Mexico har offisiell gyldighet og er innlemmet i det nasjonale utdanningssystemet av Ministry of Public Education (SEP) i Mexico.

Gradene er:

 • Bachelorgrad i bedriftsøkonomi
  RVOE-avtale: 20140032, gitt 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Bachelorgrad i statsvitenskap og offentlig administrasjon
  RVOE-avtale: 20140029, gitt 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Grad i kommunikasjon
  RVOE-avtale: 20140031, gitt 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Juss grad
  RVOE-avtale: 20140030, gitt 12. februar 2014. Type: Federal.

 • Grad i pedagogikk
  RVOE-avtale: 20140033, gitt 12. februar 2014. Type: Federal.

Mesterskapene er:

 • Mastergrad i pedagogisk psykologi
  RVOE-avtale: 20160036, gitt 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Mastergrad i ledelse og ledelse av utdanningssentre
  RVOE-avtale: 20160035, gitt 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Master of Business Administration and Management (MBA)
  RVOE-avtale: 20160034, gitt 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Master i ledelse og ledelse av menneskelige ressurser
  RVOE-avtale: 20180080, gitt 19. januar 2018. Type: Federal.

 • Mastergrad i digital markedsføring og elektronisk handel
  RVOE-avtale: 20180355, gitt 9. mars 2018. Type: Federal.

 • Master i drift og kvalitetsledelse
  RVOE-avtale: 20180081, gitt 19. januar 2018. Type: Federal.

 • Master i datasikkerhet
  RVOE-avtale: 20160037, gitt 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Mastergrad i nettstedadministrasjon og ingeniørfag
  RVOE-avtale: 20160038, gitt 28. januar 2016. Type: Federal.

 • Master i design og ledelse av teknologiske prosjekter
  RVOE-avtale: 20170996, gitt 16. august 2017. Type: Federal.

 • Master i integrerte styringssystemer
  RVOE-avtale: 20180082, gitt 19. januar 2018. Type: Federal.

I tillegg til SEP Bachelors og SEP Masters, tilbyr UNIR Mexico muligheten for å studere europeiske postgraduate grader i ulike disipliner, tildelt av International University of La Rioja. De fleste av disse titlene er offisielle mastergrader som er anerkjent i det europeiske området for høyere utdanning.

"I forkant av undervisnings-læringsmodellen"

Det internasjonale universitetet i La Rioja i Mexico har alltid vært i forkant av den nettbaserte undervisnings- og læringsmodellen. UNIR har støttet informasjonsteknologi både på det akademiske fakultetet og i generering av innhold, viktige aspekter for å opprettholde dette pedagogiske lederskapet. Denne digitale kulturen har gjort det mulig for den å etablere operasjonelle ordninger basert på anerkjennelse av innsatsen og maksimal ytelse til lærere og elever.

UNIR Mexico har klart å posisjonere alle dydene til en vellykket modell i konstant utvikling for å etablere et solid tilbud av bachelor- og mastergrader. I et land som vårt, som opprettholder en høy etterspørsel etter fagfolk innen felt som forskning, utdanning, industri og produksjon av varer og tjenester, presenterer UNIR Mexico seg som et gunstig og unikt alternativ når det gjelder levedyktighet, kostnader og prestasjoner. oppnådd

Jeg inviterer deg til å være en del av dette omfattende, flertallsuniversitetet forpliktet til dets prinsipper og verdier. Professorer, studenter, relaterte institusjoner og interessert i å kjenne til og fordype seg i denne innovative modellen for internasjonalt universitet er velkomne.

mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, rektor UNIR Mexico.

"Klart yrke og lidenskap for undervisning"

Hos UNIR Mexico tror vi at internett og teknologiens verden bryter barrierer av tid og rom slik at vi kan få tilgang til informasjon, samhandle og samarbeide med mennesker.

Av denne grunn er det mulig å innovere med kvalitet og fortreffelighet i nye former og metoder for undervisning og læring, og bringe universitetet nærmere arbeidsverdenen, til behovene for omfattende opplæring, tilegnelse av ferdigheter og generering av kunnskap .

UNIR Mexico har offisielt gyldige Bachelors and Masters (RVOE) i Mexico og et bredt spekter av European Masters innen ulike disipliner. Vi jobber videre med å øke vårt akademiske tilbud i henhold til opplæringsbehovene i landet vårt, både i bachelor- og mastergrader.

Hos UNIR er vi overbevist om at innsats og engasjement belønnes. Vi legger alle krefter i å sørge for at studenten skal få en best mulig opplæring. Vårt klare kall for undervisning og lidenskapen til hele utdanningssamfunnet er den beste garantien for suksess."

Julieta Palma Anda, generaldirektør UNIR Mexico.

Steder

 • Mexico City

  Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City

  Mexico City, Mexico

  Spørsmål