Keystone logo
United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

Introduksjon

Velkommen til De forente arabiske emirater Universitetet (UAEU) - det først og fremst omfattende nasjonale universitetet i De forente arabiske emirater. UAEU ønsker å bli et omfattende, forskningsintensivt universitet og registrerer for tiden ca 14.000 emirater og internasjonale studenter.

110371__MG_1067new_resize-2.jpg

Som UAEs flaggskips universitet tilbyr UAEU akkreditert, høykvalitets kandidatprogrammer gjennom Humaniora og samfunnsvitenskapelige høyskole. UAEU tilbyr et internasjonalt fakultet, state-of-the-art nye campus og et bredt spekter av studenterstøttetjenester, og tilbyr et levende læringsmiljø som er uovertruffen i UAE. UAEU er for tiden rangert som nummer 5 i den arabiske verden og # 350 verden over.

UAEUs akademiske programmer er utviklet i samarbeid med arbeidsgivere, så våre kandidater er i høy etterspørsel. UAEU alumni holder nøkkelstillinger i industri, handel og regjeringen i hele regionen. Våre fortsatte investeringer i fasiliteter, tjenester og ansatte sikrer at UAEU vil fortsette å tjene som en modell for innovasjon og fortreffelighet.

akkreditering

Høgskolen for humaniora og samfunnsvitenskap anerkjenner verdien av internasjonal akkreditering som et middel til å sikre en god anerkjennelse av kvalitetsundervisningen og forskningen som gjennomføres i CHSS-programmene. En College Accreditation Committee er satt opp for å bistå individuelle avdelinger for å få sine programmer akkreditert, samt å utforske muligheter for institusjonell akkreditering av CHSS som helhet.

Alle CHSS-programmer er for tiden anerkjent av departementet for høyere utdanning og vitenskapelig forskning .

110015_109903_chss_logo.jpg

På United Arab Emirates University, College of Humanities and Social Sciences (CHSS), tilbyr spennende og varierte muligheter og produserer nyutdannede som kan bidra til sitt lokalsamfunn og bredere samfunn. CHSS har et fremragende internasjonalt fakultet forpliktet til å utdanne studenter til de høyeste standardene. De bidrar til generering av kunnskap på global skala og har innflytelse langt utover universitetet. Vårt fakultet er også student-sentrert og nyter sine roller som lærere og mentorer, og gir både informert instruksjon og personlig veiledning til studenter.

Med over 3,500 studenter og 150 fakultetsmedlemmer er CHSS den største av de ni høyskolene som utgjør universitetet, preget av en rik tradisjon, engasjement for kulturarv og innovasjon og et engasjement for å tjene samfunnet og nasjonen.

Masterprogrammer

Masters programmer gir en transformerende læringserfaring som kan gi karriereprogresjon. Ideene, perspektiver, kunnskaper, ferdigheter og verktøy som studentene anskaffer, kan ha en kraftig og varig innvirkning på deres personell og faglige liv.

Forskningsmuligheter

CHSS er et variert høyskole med ulike avdelinger som bidrar til å forme studentene ulike forskningsinteresser og samarbeid. Fakultetets medlemmer og studenter CHSS samarbeider og deltar gjennom forskning, kontinuerlig utdanning, workshops og konsultasjon på ulike felt som media, konferanser og offentlige og private organisasjoner og institutter.

110370_CR2_0607.jpg

programmer

The College tilbyr et voksende utvalg av oppgradere programmer som inkluderer:

  1. M.Sc. i Remote Sensing and Geographic Information Systems (GIS)
  2. MA Governance og offentlig politikk
  3. M.Sc. Klinisk psykologi
  4. Master i sosialt arbeid

Steder

  • Al Ain

    Sheik Khalifa Bin Zayed St - Abu Dhabi - United Arab Emirates, , Al Ain

    Spørsmål