MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
University of Torino Master i dyreernæring og fôrsikkerhet
University of Torino

Master i dyreernæring og fôrsikkerhet

Turin, Italia

2 Years

Engelsk

Fulltid

Frist for å be om søknad

Oct 2025

Be om skolepenger

På universitetsområdet

* Studieavgiften varierer avhengig av landets BNP

Introduksjon

Utdanningsmålene for læreplanen i dyreernæring og fôrtrygghet inkluderer utvikling av dyreernæringseksperter, hvis ferdigheter inkluderer en solid bakgrunn og forståelse av dyrefôring og ernæring, som kompletterer kunnskapen som er tilegnet under universitetets første grad. Masterstudenter vil kunne bruke internasjonal litteratur, og bakgrunnen som er tilegnet i løpet av dette kurset vil omfatte flere innovative emner innen dyreernæring. Masterstudenter vil tilegne seg dyp kunnskap og forståelsesferdigheter angående både fysiologiske mekanismer knyttet til dyreernæring og bærekraftig forvaltning av dyre- og fôrproduksjon, for å garantere fôrkvalitet og -sikkerhet.

Læringsmetodene og verktøyene som brukes for å oppnå og validere de ovennevnte målene vil omfatte klassiske forelesninger, seminarer, internasjonal litteraturanalyse, studium av anbefalt litteratur og praktiske laboratorie- og feltaktiviteter, etterfulgt av dataanalyse. Avsluttende eksamener på slutten av hvert kurs vil bli organisert for å vurdere kunnskap og forståelse av emnene i kursprogrammet. Ytterligere evalueringsmetoder, som muntlige og skriftlige eksamener og mellomliggende læringsvurdering, kan planlegges for spesifikke emner.

Læringsprogrammet i pensum i dyreernæring og fôrtrygghet vil gi studenten på masternivå i husdyrvitenskap muligheten til å utvikle tverrfaglige ferdigheter som kreves for å samarbeide effektivt med ulike fagpersoner i fôrproduksjonskjeden. Spesielt vil ferdighetene som vil bli utviklet i pensum i pensum i dyreernæring og fôrtrygghet omfatte:

  • organisering av individuelt og gruppearbeid i forbindelse med dyrefôring og ernæring,
  • tolkning av lover og forskrifter både på fôrproduksjonsnivå og på politisk nivå,
  • håndtering av kvalitetsovervåkingsplaner for fôrproduksjonsanlegg,
  • utvikling av tekniske presentasjoner.

Kunnskap og forståelsesevner vil bli utviklet gjennom praktiske aktiviteter i klasserommet, laboratoriet og på fôrproduksjonsanlegg, casestudier, praksisplasser i fôrproduksjonsanlegg og med fagfolk innen fôrproduksjon. I tillegg vil spesifikke kurs veilede studentene i bruk av innovativ profesjonell programvare. Til slutt vil et viktig læringstrinn bestå av datahåndtering og tolkning for utvikling av oppgaver og sluttvurdering.

Vurdering av ferdigheter knyttet til kunnskapsanvendelse vil bli gjort gjennom evaluering, også under avsluttende eksamener, av praktiske leksjoner, skriftlige rapporter, casestudier og praksisrapporter, av individuell eller gruppebasert prosjektutvikling, og av utarbeidelse av avsluttende masteroppgave under veiledning av undervisningspersonale.

Det siste læringstrinnet vil omfatte valgfrie emner, en praksisperiode og utvikling av en avsluttende forskningsoppgave.

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål