Keystone logo
University of Vaasa

University of Vaasa

University of Vaasa

Introduksjon

University of Vaasa

University of Vaasa er et tverrfaglig universitet med ca. 5000 studenter, og tilbyr grader på alle akademiske nivåer fra bachelor til master og doktor. Våre internasjonale studenter, lærere og ansatte kommer fra hele verden. Undervisnings- og forskningsaktivitetene til universitetet fokuserer på forretningsstudier, administrative vitenskaper, teknologi og kommunikasjonsstudier.

studier

Universitetet er blant de 400 beste universitetene i verden i Times Higher Education (THE) rangeringer. Våre internasjonale masterprogram er internasjonalt akkreditert: Masterprogrammet i finans, masterprogrammet i strategisk forretningsutvikling og masterprogrammet i internasjonal virksomhet er EFMD-akkreditert . EFMD-akkrediteringen er et verdensomspennende kvalitetsmerke for studieprogrammer innen forretningsstudier. I EFMD-akkrediteringsprosessen vektlegges akademisk strenghet, praktisk relevans, internasjonalisering, etikk og bærekraft.

Masterprogrammene i industriell ledelse og industriell systemanalyse er ASIIN-akkreditert . ASIIN-kvalitetsmerket gir forsikring om at fagspesifikke kvalitetsstandarder for den akademiske disiplinen og profesjonen som programmet forbereder seg på, oppfylles på et høyt nivå.

Alle grader ved universitetet omfatter ferdigheter i forretningsdrift og den genuint internasjonale atmosfæren på campus sammen med muligheter for studentutveksling gir studentene sterke evner når de kommer inn i arbeidslivet. Undervisningsspråket i alle kursene som tilbys for internasjonale studenter er engelsk.

Et internasjonalt universitet

University of Vaasa gir en internasjonal atmosfære i vakre maritime campus-miljøer. Kurs inkludert i de internasjonale masterprogrammene tilbys for både internasjonale og finske studenter som gir en utmerket mulighet til å bli kjent med de lokale studentene. De internasjonalt blandede studiegruppene, inkludert internasjonale lærere, tilbyr en stor sjanse til å lære av andre studenter og deres erfaringer. Universitetet har også partneruniversiteter for utveksling av studenter og ansatte over hele verden. Hvert år drar mer enn 200 studenter til utlandet på utveksling. Tilsvarende kommer rundt 200 internasjonale studenter hvert år for å fullføre utvekslingsperioden ved University of Vaasa .

Invester i din fremtid!

Et tett sammensveiset studiefellesskap, godt planlagt undervisning og effektive studenttjenester fremmer akademisk fremgang og fullføring av grader. University of Vaasa utdanner kompetente eksperter for behovene til moderne arbeidsliv. For mer informasjon, vennligst besøk University of Vaasa nettside.

Velkommen ombord!

Campus funksjoner

Studentlivet i Vasa

Siden det til sammen er rundt 12 000 studenter i Vasa, er det mange tilgjengelige bolig- og fritidstilbud i byen. Kulturlivet i byen har også noe for enhver smak. Gjennom studieåret planlegger studentorganisasjonene ulike typer aktiviteter og arrangementer for internasjonale studenter. Disse arrangementene er en fin mulighet til å bli kjent med medstudentene og oppleve Vasa på en ny måte.

Som medlemmer av den lokale studentforeningen kan internasjonale masterstudenter i University of Vaasa dra nytte av ulike rabatter på og utenfor campus. Disse inkluderer for eksempel subsidierte måltider på universitetets restauranter og kafeteriaer, samt rabatter på reisebilletter, i teatre, museer og en rekke butikker. Mastergradsstudenter har også rett til studenthelsetjeneste.

University of Vaasa campus ligger ved sjøen med mange muligheter for utendørsaktiviteter. Vasa-regionen er et utmerket sted for å tilbringe fritiden utendørs, og den vakre Kvarken-skjærgården som omgir byen Vasa er en del av UNESCOs verdensnaturarv. Strandkanten byr på opplevelser for hver sesong fra kajakkpadling til isfiske. Byen Vaasa er svært tilgjengelig; alle nødvendige tjenester er lokalisert i nærheten av universitetet og de fleste fortsetter å sykle hele året. Reiseforbindelsene er omfattende - i tillegg til de godt forbundne flyplass-, tog- og bussforbindelsene, krysser kryssere Bottenviken slik at reisende kan nå Sverige på noen få timer.

  Stipend og finansiering

  University of Vaasa tilbyr et sjenerøst stipendprogram for studenter som er underlagt skolepenger. Det søkes om stipend ved å velge stipendalternativet i søknadsskjemaet for programmet. Studentene informeres om å få et eventuelt stipend sammen med opptaksresultatene.

  Stipend er personlige og knyttet til aksept av tilbudt studieplass. De går ikke over til andre universiteter. Finland-stipend tildelt av University of Vaasa er en del av det nasjonale Finland-stipendprogrammet finansiert av det finske utdannings- og kulturdepartementet.

  Rangeringer

  Times Higher Education (THE) World University Ranking

  Universitetet er blant de 400 beste universitetene i verden i Times Higher Education (THE) rangeringer.

  Våre akkrediterte studieprogrammer

  Akkrediteringer er kvalitetsmerker som universiteter kan søke om på internasjonalt nivå for sin undervisning. University of Vaasa bruker akkrediteringer som et middel til å forbedre kvaliteten på sine aktiviteter. Målet er å få et internasjonalt kvalitetsmerke for alle universitetets studieprogrammer i fremtiden.

  Steder

  Spørsmål