Keystone logo
Universal Arts School

Universal Arts School

Universal Arts School

Introduksjon

Universal Arts School

Spanias beste animasjonsskole

15 # Blant de beste animasjonsskolene i verden

Grunnlagt i 1994, som et senter spesialisert i CGI—datamaskingenererte bilder- (infografikk, 3D-animasjon, videospill, kino, reklame og spesialeffekter) og digitalt bilde (grafisk design, postproduksjon, viral video, kortfilm, mote) Filmer og nett). Med mer enn 3 millioner timer med opplæring lar vår metodikk, en pioner på internasjonalt nivå, oss finne arbeid i de viktigste toppstudioene på planeten.

Det var ingen Internett- eller videoopplæringer eller PDF-filer, vi skrev bøker og 3D-programvarehåndbøker for Editorial ANAYA. Vi dannet de grønteste virtuelle polygonene i arkaiske datamaskiner. Vi lærte de mest primitive teknikkene til Simulering, Animasjon og FX. Det var begynnelsen på 90-tallet.

Metodikkutdanning

Vi kan si at det er mennesker som har stor faglig eller personlig suksess til tross for typen opplæring som er mottatt. Dette betyr at vi alle har et «klikk» til rådighet som vi kan klikke når vi vil. Den autentiske formasjonen må være basert på å produsere en atmosfære der personen vekker sitt indre. Det må være et klima av ytringsfrihet og tillit. Når man først kobler seg til, kan læringen ta av.

Det handler om å lære en kunst og et yrke, en helhet. For tiden er det en ny revolusjon innen kunnskap og intelligens. Vi tar hensyn til begreper som emosjonell intelligens, 9 multiple intelligenser, sosial intelligens, synestesi, nevrolingvistisk programmering, lateral tenkning osv. Nå er det kjent at for å lære er det nødvendig å åpne flere samtidige tverrgående og bindende veier der person føler at han bruker alle sine evner, ikke bare de kognitive.

Priser og nevner

Å vinne en pris kan være vanskelig på grunn av kvantiteten og kvaliteten på mange verk som sendes inn til ulike nasjonale og internasjonale konkurranser og festivaler. Det viktige er å promotere arbeidet ditt med alle tilgjengelige midler, hvor bedrifter vanligvis leter, så vel som selve det profesjonelle markedet. Markedsføring er grunnleggende for å komme i kontakt med arbeidsverdenen, med den virkelige jobbutvekslingen, og du kan også observere dagens trender i den digitale verden og dens mest vellykkede arbeidslinjer. Prosjektene er alltid designet for at noen skal se dem, for sin egen spredning, for å flytte arbeidet ditt betyr å flytte din profesjonelle profil av kandidaten, der 80 % av verdens jobbtilbud ikke er publisert noe sted. Du må være i den virkelige ansettelseskanalen.

Vi har blitt referert av American Institution ANIMATION CAREER REVIEW som en av de 100 beste internasjonale skolene, rangert 15th i verden.

Sertifisert internasjonal garanti

Nylige studier viser at bedrifter, når de rekrutterer, ser etter opptil 70% av kandidatens personlige kvaliteter, sammenlignet med 30% for deres faglige opplæring og CV, noe som skjer oftere og særlig og spesielt i denne bransjen. De vil se etter hva du kan gjøre for dem i bedrifter, ikke hva du studerte. Vi er det eneste senteret i Spania, og først i Europa har vi fire godkjenninger av denne typen innen sektoren: NewTeks autoriserte treningssenter, Luxology / Det sertifiserte autoriserte treningssenteret, Houdini Autoriserte treningssenter og Official Partner Academic av EPIC GAMES, for å undervise i kraftige pakker med programvare NewTeks LightWave3D, Luxology Mode, SideEffects, Houdini og den kraftige motoren til gjengivelse-Engine of Videogames Unreal Engine. Vi ble også autorisert av Techimage til å levere renderingsprogrammet "RenderMan" fra Pixar. Vi er et senter godkjent av Autodesk og Avid for å undervise Maya, 3D Studio Max og Avid. Alle er sertifikater med en internasjonal garanti i tjenesten for alle brukere.

Stipend og finansiering

Vi kan hjelpe deg ved å dele opp gebyrene. Du kan be om at vi lager en personlig betalingsplan. Vi kan justere etter treningen, du velger en månedlig abonnementsplan som passer deg.

Vi kan også hjelpe med bankfinansiering (med ulike enheter) i flere måneder og hjelpe til med behandling og papirarbeid. Du vil få mindre gebyrer for flere måneder med finansiering, og dette kan være interessant for å få tilgang til opplæringen.

Finn treningsstipendet ditt i forskjellige offentlige og private enheter, nasjonale, regionale eller internasjonale og be om dokumentene de ber om, vi vil hjelpe deg med prosedyrene. Vi har for tiden en spesiell kampanje i våre master- og kurs. Kravet for å få tilgang til det er å motta dagpenger.

Trening, som alle andre produkter eller tjenester, kan ha bunter for treningsgrupper og / eller mer trening med samme budsjett. Hvis du kommer med venner, familie osv., Kan vi gi deg et spesialtilbud for en tilpasset gruppe.

Arbeid i bransjen

Med denne opplæringen er fagfeltet som åpner seg veldig variert og levedyktig, hvor den globale etterspørselen fra markedet med fremtidens fagfolk virkelig henger sammen. Demohjulet ditt lar deg demonstrere dine evner uavhengig av alder, erfaring eller studienivå, der det viktigste er kvaliteten som kan demonstreres av arbeidet de har gjort.

Våre studenter står overfor det profesjonelle markedet som arbeider på flere måter:

 • Lokale og nasjonale selskaper, studioer og produksjonsselskaper
 • Store selskaper, storformatstudier og internasjonale produsenter
 • Opprettelse av egne selskaper av audiovisuelle tjenester og grafikk
 • Selvarbeid i freelance-modus, jobber for ulike kunder lokalt eller internasjonalt.

Visum for utlendinger

Hvis du er utenlandsk student, hjelper vi deg med VISA. Du trenger bare å sende oss en e-post om papirene for behandling. I hvert land fungerer det på samme måte, men med noen forskjeller. Det mest interessante er at du henvender deg til ambassaden eller konsulatet i ditt hjemland og ber om papirene du trenger.

Generelt kan de fleste studenter bli i Spania opptil 90 dager uten visum, selv om det er noen land som det er nødvendig å behandle det, uavhengig av lengden på oppholdet i Spania.

Et studentvisum kreves for studier i Spania når disse er lengre enn 90 dager.

Et studentvisum kreves for personer som kommer fra enkelte land, uansett hvilke dager som vil skje i Spania.

Kravene, prosedyrene og varigheten varierer fra land til land. Derfor er det viktig å informere deg på forhånd på nærmeste spanske ambassade eller konsulat. Det er også nødvendig at du sørger for at du har all nødvendig informasjon for din spesielle situasjon. Disse er trinnene som følger:

 1. Gå til den spanske ambassaden eller konsulatet i opprinnelseslandet. De vil gi deg all informasjon om kravene for å søke og få studentvisum. Det er viktig å kontakte ambassaden minst 60 dager før planlagt startdato fordi det er en viss tid for å behandle visumsøknader.
 2. Be om nødvendige dokumenter, nyhetsbrev og skjemaer.
 3. Melde deg inn i kurset eller Master etter eget valg.

Når registreringen er gjort, ber du om et e-postbevis for å få studentvisum og presentasjon ved ambassaden eller konsulatet.

Stipend og finansiering

Vi mener at hver student fortjener muligheten til å forfølge drømmene sine. Det er derfor vi på Universal Arts School tilbyr stipend som kan hjelpe deg å oppnå dem.

Vi vet hvor viktig det er for deg å kunne fokusere på studiene uten å bekymre deg for penger; det er derfor vi har laget disse stipendene, slik at du kan fokusere på fremtiden din!

Start prosessen så snart som mulig for å sikre best mulig sjanser.

Steder

 • Los Angeles

  Gower Street 1627, 90028, Los Angeles

 • Valencia

  Carrer de Lleida 20, 46009, Valencia

  Spørsmål