Keystone logo
Universal Arts School

Universal Arts School

Universal Arts School

Introduksjon

Universal Arts School

Spanias beste animasjonsskole

14# blant de beste animasjonsskolene i verden

Universal Arts School , skole grunnlagt i 1994, basert i Valencia (Spania) og Los Angeles - Hollywood (USA), pioner innen høyytelsesopplæring innen videospill, digital kino og VFX og animasjon. Med mer enn 700 priser er den plassert i de 10 beste utdanningsrangeringene i verden (ACR, The Rookies, Financial Magazine, etc.) hvor den bruker sin egen forstyrrende "trenings"-metodikk kalt EP (utviklet i løpet av +10 millioner timer med trening ), som lar studentene vinne internasjonale priser (Oscar, Emmy, Cannes, Goya, etc.) samt jobbe i Top Studios Industry (Disney, Warner Bros., DreamWorks, Lucas Arts, ILM, Ubisoft, Blizzard, Riot Games, SkyDance, Sony Pictures ImageWorks, Weta Digital, Apple, Digital Domain, etc.).

Vi kan si at det er mennesker som har stor faglig eller personlig suksess til tross for typen opplæring som er mottatt. Dette betyr at vi alle har et «klikk» til rådighet som vi kan klikke når vi vil. Den autentiske formasjonen må være basert på å produsere en atmosfære der personen vekker sitt indre. Det må være et klima av ytringsfrihet og tillit. Når man først kobler seg til, kan læringen ta av.

Det handler om å lære en kunst og et yrke, en helhet. For tiden er det en ny revolusjon innen kunnskap og intelligens. Vi tar hensyn til begreper som emosjonell intelligens, 9 multiple intelligenser, sosial intelligens, synestesi, nevrolingvistisk programmering, lateral tenkning osv. Nå er det kjent at for å lære er det nødvendig å åpne flere samtidige tverrgående og bindende veier der person føler at han bruker alle sine evner, ikke bare de kognitive.

"PE" treningsmetodikk, unik i sektoren.

Ved UARTS har vi hjulpet mer enn 10 000 studenter med å starte sine profesjonelle karrierer i alle typer lokale og internasjonale studioer og produksjonsselskaper, både personlig og online, med vår egen metodikk som vi kaller EP eller "Production Environment" som lar studentene jobbe i et hvilket som helst selskap i verden.
Universal Arts School , siden 1994, har utviklet en ny treningsmetodikk slik at elevene når sine mål eller til og med sine profesjonelle drømmer. Utviklet og optimalisert av Universal Arts School , i 30 år, har den blitt brukt i den digitale audiovisuelle sektoren av videospill, film, animasjon og VFX. Det er en kraftig formel for å trekke ut alt talentet og jobbe med det studenten virkelig ønsker.
Denne metoden tillater:
* Gjenopprett yrkesmessig modenhet (dediker deg selv til det du vil)
* Gjenopprett aktiveringsmomentumet (motivasjon, forventninger og interesser)
* Oppnå målet ditt (oppfyll forventningene dine og få en drømmejobb)

EP-METODEN BESTÅR AV 2 FASER, DISTRIBUERT I 4 TRINN
FASE 1 - TRENING
* Trinn 1 - FERDIGHETER: Tilegnelse av ferdigheter og kunnskap i "Produksjonsmiljø".
* Trinn 2 - REVEL: Oppretting og utvikling av demo-hjul for å påvirke markedet.
FASE 2 - STUDIOPRODUKSJONEN
* Trinn 3 - JOBBSØKNING: Utvikling og anvendelse av Active Company Search Methodology.
* Trinn 4 - JOBB: Valg av kandidat i flere jobbtilbud

EP-METODEN ER BASERT PÅ 4 STRUKTURER
1º) TOP MENTORER
* Av industrien
* Omfattende transformasjonsveiledning
2º) TRENINGSRUTER
* Frihet til å velge
* Direkte EP-opplæring
3º) STUDIOPRODUKSJONEN
* Praktisk prosjektopplæring
* Empirisk produksjonslæring
4º) VIRTUELL CAMPUS
* Fellesskapstilgang
* Tilgang til innhold 24/7

Opptaksprosess

For å få tilgang til disse studiene er det nødvendig å bestå et intervju og opptaksprøve.
Prosessen består av 3 FASER: TILLING, OPPTAK og PÅMELDING
Gjennom denne prosessen:
1º) Avtalen er GRATIS
2º) Inngang er GRATIS
3º) Registrering har REFUSJON

UARTS har 15 000 forespørsler per år, noe som genererer kandidater på ventelisten. Det kan være lurt å starte konsultasjonen gjennom nettstedet vårt for å se om du er kvalifisert.

Stipend og finansiering

Vi kan hjelpe deg ved å dele opp gebyrene. Du kan be om at vi lager en personlig betalingsplan. Vi kan justere etter treningen, du velger en månedlig abonnementsplan som passer deg.

Vi kan også hjelpe med bankfinansiering (med ulike enheter) i flere måneder og hjelpe til med behandling og papirarbeid. Du vil få mindre gebyrer for flere måneder med finansiering, og dette kan være interessant for å få tilgang til opplæringen.

Finn treningsstipendet ditt i forskjellige offentlige og private enheter, nasjonale, regionale eller internasjonale og be om dokumentene de ber om, vi vil hjelpe deg med prosedyrene. Vi har for tiden en spesiell kampanje i våre master- og kurs. Kravet for å få tilgang til det er å motta dagpenger.

Trening, som alle andre produkter eller tjenester, kan ha bunter for treningsgrupper og / eller mer trening med samme budsjett. Hvis du kommer med venner, familie osv., Kan vi gi deg et spesialtilbud for en tilpasset gruppe.

Arbeid i bransjen

Med denne opplæringen er fagfeltet som åpner seg veldig variert og levedyktig, hvor den globale etterspørselen fra markedet med fremtidens fagfolk virkelig henger sammen. Demohjulet ditt lar deg demonstrere dine evner uavhengig av alder, erfaring eller studienivå, der det viktigste er kvaliteten som kan demonstreres av arbeidet de har gjort.

Våre studenter står overfor det profesjonelle markedet som arbeider på flere måter:

 • Lokale og nasjonale selskaper, studioer og produksjonsselskaper
 • Store selskaper, storformatstudier og internasjonale produsenter
 • Opprettelse av egne selskaper av audiovisuelle tjenester og grafikk
 • Selvarbeid i freelance-modus, jobber for ulike kunder lokalt eller internasjonalt.

Visum for utlendinger

Hvis du er utenlandsk student, hjelper vi deg med VISA. Du trenger bare å sende oss en e-post om papirene for behandling. I hvert land fungerer det på samme måte, men med noen forskjeller. Det mest interessante er at du henvender deg til ambassaden eller konsulatet i ditt hjemland og ber om papirene du trenger.

Generelt kan de fleste studenter bli i Spania opptil 90 dager uten visum, selv om det er noen land som det er nødvendig å behandle det, uavhengig av lengden på oppholdet i Spania.

Et studentvisum kreves for studier i Spania når disse er lengre enn 90 dager.

Et studentvisum kreves for personer som kommer fra enkelte land, uansett hvilke dager som vil skje i Spania.

Kravene, prosedyrene og varigheten varierer fra land til land. Derfor er det viktig å informere deg på forhånd på nærmeste spanske ambassade eller konsulat. Det er også nødvendig at du sørger for at du har all nødvendig informasjon for din spesielle situasjon. Disse er trinnene som følger:

 1. Gå til den spanske ambassaden eller konsulatet i opprinnelseslandet. De vil gi deg all informasjon om kravene for å søke og få studentvisum. Det er viktig å kontakte ambassaden minst 60 dager før planlagt startdato fordi det er en viss tid for å behandle visumsøknader.
 2. Be om nødvendige dokumenter, nyhetsbrev og skjemaer.
 3. Melde deg inn i kurset eller Master etter eget valg.

Når registreringen er gjort, ber du om et e-postbevis for å få studentvisum og presentasjon ved ambassaden eller konsulatet.

Stipend og finansiering

Vi mener at hver student fortjener muligheten til å forfølge drømmene sine. Det er derfor vi på Universal Arts School tilbyr stipend som kan hjelpe deg å oppnå dem.

Vi vet hvor viktig det er for deg å kunne fokusere på studiene uten å bekymre deg for penger; det er derfor vi har laget disse stipendene, slik at du kan fokusere på fremtiden din!

Start prosessen så snart som mulig for å sikre best mulig sjanser.

Steder

 • Los Angeles

  Gower Street 1627, 90028, Los Angeles

 • Valencia

  Carrer de Lleida 20, 46009, Valencia

  Spørsmål