Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Introduksjon

Med en historie på mer enn 40 år er Ana G. Méndez University, Gurabo Campus (tidligere Turabo University) den raskest voksende private institusjonen for høyere utdanning i landet. Gurabo Campus er akkreditert av det prestisjetunge byrået Middle States Commission for Higher Education, Ana G. Méndez University, og har også flere profesjonelle akkrediteringer som gir kvalitetsstempel til utdanningene til studentene.

Hovedcampus har en privilegert plass i det sentrale østlige området av Puerto Rico og de fem stedene som ligger i byene Barceloneta, Cayey, Isabela, Ponce og Yabucoa tilbyr studenten et trygt miljø, tankefrihet og fysiske fasiliteter først. Ved Ana G. Méndez University, Gurabo Campus, kan du velge mellom mer enn 100 akademiske programmer blant tekniske attester, tilknyttede grader, baccalaureate, master og doktorgrad. I tillegg kan du studere personlig eller eksternt med vårt online akademiske tilbud.

Misjon, visjon og verdier

Vår misjon

Ana G. Méndez universitet. Gurabo Campus er en institusjon for høyere utdanning med et bredt faglig tilbud innrammet i de høyeste kvalitetsstandarder. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus, som er forpliktet til dyktighet i undervisning, forskning, innovasjon, internasjonalisering og sosio-humanistisk utvikling av en mangfoldig akademisk befolkning, utgjør globale borgere, av kritisk tenkning som bidrar til utvikling og velferden til Puerto Rico og andre land.

2025 syn

Visjonen til Ana G. Méndez-universitetet, Gurabo Campus, er å være den ledende utdanningsinstitusjonen innen undervisning og forskning, som fremmer innovasjon, entreprenørskap, internasjonalisering og følsomhet for kulturelt mangfold og miljø.

Våre verdier

Ana G. Méndez University, Gurabo Campus er opptatt av å:

 • tanke- og ytringsfrihet
 • anerkjennelse og respekt for mangfold
 • Respekt for individets verdighet
 • dyktighet i undervisning og generering, formidling og anvendelse av kunnskap
 • fremme av etiske, sosiale og kulturelle verdier
 • dyktighet i planlegging, drift og service
 • Respekt for miljøet og naturen
 • fremme av menneskelig og estetisk følsomhet

Buro Millennial / Pexels

128393_pexels-photo-1438072.jpeg

Rektoren vår

Dr. David Méndez Pagán, nåværende rektor ved Ana G. Méndez University, Gurabo Campus, er en pedagog med mer enn 20 års mangfoldige erfaringer innen administrasjon av høyere utdanning, internasjonale anliggender, støttetjenester for studenter, grunnutdanning og Postgraduate, utvikling og koordinering av programmer, forretningsforhold og styring av programmer finansiert av eksterne ressurser.

Han har delt disse erfaringene gjennom presentasjoner på flere nasjonale og internasjonale konferanser, for eksempel: World Congress of Comparative Education; den latinamerikanske kongressen for utdanning av College Board; the Hispanic Association of Colleges and Universities, nasjonale og internasjonale konferanser; the Hispanic National Achievement Awards Conference; foreningen for tilsyn og læreplanutvikling; og Digital Library in Thesis and Dissertation Network.

Som administrator for høyere utdanning spilte Dr. Méndez en nøkkelrolle i utviklingen av innovative programmer ved statlige og private universiteter i USA, slik som: New York University, Rutgers University, University of Texas i Austin og University fra Princeton. Disse erfaringene tillot ham å bli den første dekan for doktorgradsstudier ved University of Turabo (UT), i dag Ana G. Méndez University, Gurabo Campus.

Han oppnådde en sabbatsperiode på ett år for å jobbe som direktør for avhandling av publikasjoner i Proquest UMI. Mulighet for å samarbeide med mer enn 600 universiteter over hele verden. Da han kom tilbake ble han utnevnt til visekansler for internasjonale anliggender ved UT og deretter som visepresident for internasjonale anliggender for Ana G. Méndez University System (SUAGM) i Puerto Rico. Der en av prioriteringene var internasjonale relasjoner fra et systemisk perspektiv og å utvikle en omfattende internasjonaliseringsplan som ville støtte den globale utvidelsen av SUAGM.

Siden 2013 ble han valgt ut til å bli talsmann og koordinator for det globale senteret for FNs akademiske innvirkning (UNAI). Der mer enn 1200 universiteter rundt om i verden utvikler samarbeidsprosjekter som støtter de ti prinsippene til FN, som globalt statsborgerskap.

I 2014 ble han utnevnt til en av de 30 ledende lederne innen internasjonalisering av institusjoner for høyere utdanning av Internationalization Leaders Institute of the American Council of Education og Association of International Education Administrators.

De siste 16 årene forblir han pedagog og er professor ved School of Education of the (UAGM-Gurabo).

Dr. Méndez fikk sin doktorgrad i utdanningsvitenskap ved University of New York og sin baccalaureat på University of Puerto Rico, campus Mayagüez. Han er født i San Juan, Puerto Rico, og bruker fritiden sin på å reise og dedikere seg til billedkunst og musikk. Som kunstner ble verkene hans presentert på universitetene der han jobbet og i løpet av de siste ti årene på San Sebastián Festival of the Arts of Institute of Puerto Rican Culture, der han vant førstepremien i den opprinnelige kunstdivisjonen.

Hvordan komme frem

Fra hovedstadsområdet

Ta Luis A. Ferré PR-52 motorvei i retning Ponce. Etter å ha kjørt i omtrent 20 minutter, ta av til høyre ved avkjørsel 14 som fører til PR-1 og PR-30. Hold deg i høyre bane, gå under broen og sving litt til høyre for å ta Cruz Ortiz Stella PR-30 express. Koble til PR-30. Kjør i omtrent tre minutter. Ta avkjørsel 4 til høyre mot PR-189-veien. Sving til høyre for å koble deg på PR-189-veien. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus vil være på venstre side senere.

Fra østområdet

Ta Cruz Ortiz Stella PR-30 uttrykk mot Gurabo. Etter å ha kjørt i omtrent 25 minutter, ta til høyre ved avkjørsel 4 mot PR-189. Ta til venstre for å koble deg til PR-189-veien. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus vil være noen få skritt til venstre.

Fra sør

Ta Luis A. Ferré PR-52 motorvei i retning San Juan. Etter å ha kjørt i omtrent 40 minutter, ta avkjøringen til høyre til Cruz Ortiz Stella PR-30 express. Kjør i omtrent tre minutter. Ta avkjørsel 4 til høyre mot PR-189-veien. Sving til høyre for å koble deg på PR-189-veien. Ana G. Méndez University, Gurabo Campus vil være til venstre.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

 • Gurabo

  Universidad Ana G. Méndez, Navarro, Gurabo 00725, , Gurabo

Spørsmål