Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Introduksjon

Ana G. Méndez University er en institusjon for høyere utdanning som har en omfattende track record med å tilby programmer som oppfyller de høyeste standarder for faglig dyktighet. Ved å kjenne til det brede og oppdaterte akademiske tilbudet, vet vi at du vil finne det programmet og den læringsmodaliteten som passer best for din livsstil.

Ana G. Méndez University bestreber seg også på å ha et spesialisert lærerstab og erfaren i metodene som fremmer læring, å tilby et bredt spekter av tjenester til studenten, og å tilby moderne fysiske fasiliteter og de mest oppdaterte teknologiske ressursene .

Vi inviterer deg til å utforske siden vår, slik at du vet mer om historien vår, prestasjonene våre og de mange bidragene vi gir til det Puerto Ricanske samfunnet og samfunnet hver dag. UAGM-campusene ligger i forskjellige deler av Puerto Rico, og i USA i Florida, Dallas og Maryland. Våre programmer og tjenester kjennes internasjonalt.

utsikt

Å bli anerkjent som et av universitetene med størst akademisk dyktighet i Puerto Rico og verden.

misjon

Ana G. Méndez University campus i Carolina (tidligere Universidad del Este) er en akkreditert, privat, sekulær, ideell institusjon for høyere utdanning som er en del av Ana G. Méndez University. Han dedikerer sitt fag- og tjenestearbeid for å fremme konstruktivistisk læring, respekt for mangfold og sosial rettferdighet. Dens oppdrag er å fremme integrert utvikling av mennesker til å danne ansvarlige og støttende borgere, som er i stand til å bidra til en bærekraftig utvikling av miljøet deres, gjennom en sosio-humanistisk utdannelse av dyktighet; verdsette forskning, internasjonalisering, entreprenørskap, teknologi, kultur og samfunnsengasjement. Alle ressursene støtter det faglige tilbudet om attester, tilknyttede grader, bachelorstudier, hovedfagsstudier og etterutdanning.

begynner

Prinsippene som guider institusjonen er dyktighet, innovasjon, rettferdighet, respekt, tanke- og handlefrihet, solidaritet, rettferdighet, integritet og samfunnsansvar.

Utvalgte data

Type institusjon

Privat, sekulært og akkreditert, nonprofit.

fundament

1949.

motto

Vi er flotte for kulturen vår.

Exalumnos

Våre alumner har nådd høyere mål.

En database som når 22 267 studenter lar oss erkjenne deres stilling i medisinyrket; retten; utdannelsen; sykepleie; administrasjon av høyere utdanning; entreprenørskap; handel; offentlig politikk; management; Jeg markedsføring; gjestfrihet og turisme; kulinarisk kunst; bank; helseindustri; kommunikasjon; underholdning; luftfart og ingeniørfag, som landet drar fordel av og styrker sin menneskelige kapital.

I tillegg til Puerto Rico regjering, har selskaper som Telemundo, GFR Media, Pfizer, Walgreens, CVS, St. Regis Bay Beach Resort, Plaza Provision, Sheraton Convention Center Hotel

Studiesentre

 • Puerto Rico: Carolina (hovedcampus), Arecibo, Barceloneta, Cabo Rojo, Santa Isabel, Yauco.
 • USA (tospråklige programmer): Maryland, Orlando, Tampa, South Florida og Dallas (Texas).

Faglige tilbud

Mer enn 70 programmer innen områdene entreprenørskap, næringsliv, helsefag, gjestfrihet og kulinarisk kunst, samfunns- og humanvitenskap, vitenskap og teknologi, utdanning og profesjonelle tekniske studier.

Buro Millennial / Pexels

128479_pexels-photo-1438072.jpeg

akkrediteringer

Akkreditering av en institusjon for høyere utdanning er en prosess der en ekstern organisasjon undersøker kvaliteten på utdanningsprogrammene som tilbys ved institusjonen.

For å gi best mulig utdanning til studentene våre, er institusjonen godkjent av følgende organisasjoner:

 • Midtstatskommisjonen for høyere utdanning (MSCHE)
 • Puerto Rico Board of Education
 • Akkrediteringskommisjon for programmer i Hospitality Administration (ACPHA)
 • Akkrediteringskommisjonen til American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF)
 • Akkrediteringsrådet for handelshøyskoler og -programmer (ACBSP)
 • International Association for Continuing Education and Training (IACET)
 • Lærerutdanningsakkrediteringsrådet (TEAC)
 • Council on Social Work Education (CSWE)
 • Akkrediteringskommisjon for utdanning i sykepleie (ACEN)

University Chronology

1949 - Puerto Rico Junior College (PRJC) ble grunnlagt.

1959 - PRJC ble den første to-årige private høgskolen i Puerto Rico, akkreditert av Middle States Association (MSA).

1990 - PRJC innviet sin nye campus i Carolina kommune. De sentraliserer tjenestene, utenfor murene i 5 kommuner: Yauco, Coamo, Cabo Rojo, Utuado og Moca.

1992 - Det ble Eastern University College (CUE) og utvidet det akademiske tilbudet ved å tilby baccalaureate grader.

1996 - Overføring av studenter fra Hotel School of the Tourism Company til International School of Tourism and Hospitality Management (ISTHM) ble gjennomført.

1997 - School of Professional Studies ble opprettet og AHORA-programmet startet, et akselerert studiealternativ rettet mot den profesjonelle voksne.

2001 - Institusjonen utvidet sitt akademiske tilbud til å omfatte mestere, oppdaterer sitt oppdrag og blir Universidad del Este (UNE)

2003 - Et nytt bygg for International School of Tourism and Hotel Administration innvies på campus Carolina.

2004 - International School of Tourism and Hotel Administration er anerkjent med International Quality Star Award gitt av organisasjonen Business Initiative Directions, med base i Spania.

2005 - Ansettelsessenteret ble innviet på Carolina-campus, og førskolens utdanningssenter begynner å operere. International School of Tourism and Hotel Management er anerkjent for andre gang av Business Initiative Directions med International Quality Crown Award i kategorien Diamond.

2006 - Midtstatskommisjonen for høyere utdanning godkjente re-akkreditering til institusjonen til 2015. Northeast Technology Initiative (INTENE) ble opprettet. For tredje gang fikk International Tourism School utmerkelsen Business Initiative Directions ved å tildele World Quality Commitment-prisen i kategorien International Star.

2007 - Skolebygningen blir innviet: Business Administration, Health Sciences and Education.

2010 - Universidad del Este mottar akkrediteringer fra Association of Collegiate Business Schools and Programs (ACBSP), Joint Review Committee on Education in Radiologic Technology (JRCERT) og American Culinary Federation (ACF).

2013 - Universidad del Este åpner et promoteringskontor i Mayagüez og Arecibo og det første UNE Salud-anlegget.

2014 - Byggingen av den majestetiske bygningen til Jesús T. Piñero-biblioteket begynner. Kulinarisk kunstprogram åpnes i Washington, DC

2019 - Universidad del Este skifter navn til Universidad Ana G. Méndez Carolina campus.

Steder

 • Carolina

  Carretera 190 Km 1.8 Barrio Sabana Abajo, , Carolina

Spørsmål