Keystone logo
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Introduksjon

The Graduate representerer det høyeste utdanningsnivået i Mexico og dets primære målet er opplæring av fagfolk, spesialister, forskere, humanister, teknologer og lærere og forskere i stand til å søke, skape og overføre dagens kunnskap, faglig relevant og sosialt relevant i ulike områder og disipliner; i stand til å påvirke utviklingen av Aguascalientes og Mexico.

Den autonome universitetet i Aguascalientes har etablert seg som den ledende akademiske status og anslått nasjonalt og internasjonalt for sin faglige kvalitet, økte utdanningsmuligheter, forskning og teknologisk utvikling, så vel som en kulturell formidling og påvirkningsarbeid sosial som har tjent sin prestisje og anerkjennelse, som har har 92% av sine institusjonelle programmer og 100% av sine inter-institusjonelle graduate-programmer i det nasjonale programmet for Quality graduate (PNPC) National Council of Science and Technology i Mexico styrende organ av vitenskap og teknologi i landet; mens internasjonalt vi fortsetter å legge til programmer til evalueringen av ulike etater. Institusjonen har også 14 programmer medisinsk spesialitet knyttet til sektoren for helse orientert profesjonelle programmer, hvorav 78% er på nivå 1 av vurderingen utført av Inter-institusjonelle komiteer for evaluering av høyere utdanning ( CIEES); og 21% er akkreditert av PNPC. Likeledes, 36% av graduate-programmer er vurdert på internasjonalt nivå spesielt ved Iberoamerican University Association of Graduate Studies (AUIP) og Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP): Doktorgrad i Administrative Sciences, Doctor of Science biologiske, PhD i sosiokulturelle studier, Master of Educational Research, Master of Science: området Plant bioteknologi og toksikologi, Master of Science Agronomic alternativer eller Veterinær, Master of Computer Science and Computer Technologies, Master of Skatt og Master of Administrative Sciences, oppnå dermed posisjonere våre graduate-programmer på kvalitetsnivå globalt konkurransedyktig. I dag er det to doktorgradsprogrammer vurderes.

UAA har en integrert pedagogisk utdannet programmer som reagerer på klare behov for livslang læring, med et høyt nivå av kvalitet støttet av deres anerkjennelse av organisasjoner og / eller standarder for forskning offer og elementer av fleksibilitet som tillater adresse forskjellige opplæringsbehov av fagpersoner som er involvert i dem. Også er det et variert utvalg som inkluderer både orientert yrke og forskning, samt institusjonelle og Interagency programmer som oppfyller kriteriene for sosial nød og evne til universitetet for å gi dem programmer.

Søker akkreditering av graduate-programmer både nasjonalt og internasjonalt har vært en klar referanse til den innsatsen som gjøres ved universitetet. På den ene siden, fordi han har ledet utviklingen av utdannet mot å oppnå høy kvalitet; for det andre, fordi for å oppnå dette, har det blitt utviklet og implementert en kvalitetssikring og for å forbedre kvaliteten på utdannet har resultert i en høy prosentandel av godkjente programmer og høy gjennomsnittlig effektivitet terminal.

Kjennetegnet av programmene utdannet ved Autonomous University of Aguascalientes er.

 • Relevante læreplaner.
 • student-sentrert programmer der en veileder medlem av lærerrådet overvåke program og en veileder som vil veilede deg i din trening vil bli tildelt.
 • Forsøkspersonene kan være innenfor eller utenfor institusjonen, oppmuntre studentmobilitet og opplæring i konkurranseutsatte globale verden.
 • Trening ervervet gjør det mulig å utvikle forskning, teknologisk utvikling, innovasjon og løse sosiale problemer.
 • Graduate programmer UAA, støttes med sin egen vitenskapelig ansatte, kvalifiserte, erfarne og tilstrekkelig til å møte studenter som sikrer opplæring som forsker og senior profesjonell. Mye av lærere er anerkjent av National Forskere System, kompetent i produksjon, overføring og anvendelse av kunnskap med nasjonal og internasjonal anerkjennelse.
 • Den konstant oppdatering av kunnskap er svært viktig for alle profesjonelle. Derfor Autonomous University of Aguascalientes inviterer alle fagfolk for å sikre Academic Excellence studere et praktisk kurs i dette universitetet og oppnå konkurransedyktig og kommer med konkrete løsninger i sine faglige aktiviteter.

Å studere ved Autonomous University of Aguascalientes får:

 • Kunnskaper, ferdigheter, holdninger og verdier for å møte deres faglige utvikling, forskning for enfrenarse til arbeidslivet og bidra til utvikling av Aguascalientes og Mexico.
 • Kobling med seg selv, eksperter på området Lærere, opplevd gjennom virksomheten til vitenskapelig, teknologisk og faglig forskning oppvokst i læreplanen.
 • Kobling til nasjonale og internasjonale takk til råd fra de ansvarlige veileder opplæring fagfolk.
 • Erfaring fra tverrfaglig, tverrfaglig og teamet, for å dele fremdriften av oppgaven eller praktisk arbeid med studenter fra ulike fagområder fungere.

For alle de ovennevnte, generaldirektoratet for forskning og høyere studier inviterer deg til å besøke utdanningsmuligheter tilgjengelige til Autonomous University of Aguascalientes å oppdatere og styrke deres faglige opplæring og forskning. Velkommen. !!!

Steder

 • Aguascalientes

  Avenida Universidad 940, Ciudad Universitaria, Universidad Autónoma de Aguascalientes, 20130, Aguascalientes

  Spørsmål